Εντολή Σαββίδη: "Πάρτε τον από τον Παναθηναϊκό"!

21 Δεκεμβρίου 2015

Είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη. Και πως λόγο στους παίκτες που θα αποκτηθούν θα έχει και ο Ιβαν Σαββίδης, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει κάνει ήδη την εισήγησή του για έναν ικανότατο ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ. Μιλάμε, βέβαια, για κίνηση που θα πλήξει αφάνταστα τον Παναθηναϊκό και θα προκαλέσει δεδομένα μεγάλο ντόρο.

Ο λόγος για τον Μπουμάλ, τον μεγάλο άσο του Πανιωνίου, ο οποίος παρουσιάζεται να βρίσκεται μια ανάσα από τους Πράσινους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η πλευρά του παίκτη, υπάρχει κρούση τις τελευταίες μέρες και από τον Δικέφαλο, με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν ότι έγινε επαφή μετά από προσωπική εντολή του Ιβάν Σαββίδη.

Προφανώς ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να μπει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό και να αποκτήσει ένα από τα πιο "hot" ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις.

Δεν είναι εύκολο να τα καταφέρει, καθώς οι Πράσινοι, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, έχουν πλέον τον πρώτο λόγο, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική συμφωνία και στον Πανιώνιο κάνουν δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του παίκτη.

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...