Φέτος τα Χριστούγεννα δημιουργείστε γλυκιές οικογενειακές αναμνήσεις με ταινίες της Disney από τα κανάλια της Novacinema.

21 Δεκεμβρίου 2015

Τα Χριστούγεννα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις οικογενειακές ταινίες και τη ζεστασιά και θαλπωρή που αποπνέουν. Φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να πάρεις αγκαλιά τα παιδάκια σου, να βολευτείτε στον καναπέ παρέα με μια μεγάλη κούπα ζεστής σοκολάτας, και να απολαύσετε μία κλασική ταινία της Disney. Τα κανάλια της Novacinema έχουν φροντίσει για αυτό. 


Γιατί να μην ξεκινήσετε με την Πεντάμορφη και το Τέρας; Μια ταινία για την ομορφιά της ψυχής, αλλά και για τα κορίτσια που αγαπούν να διαβάζουν βιβλία. 


Ή ίσως με την 
Άριελ την μικρή γοργόνα. Μια ταινία που σε προτρέπει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου όσο άπιαστα κι αν φαίνονται, και να μην το βάζεις κάτω. Ένα μάθημα ζωής για το παιδί σας. 


Ή τέλος, γιατί να μην επιλέξετε την Ωραία Κοιμωμένη; Ένα παραμύθι για την αγάπη που νικάει κάθε κακό και εμπόδιο. Μας διδάσκει τη δύναμη της αγάπης, αλλά και τους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε στη ζωή. 
Είναι ωραίο όταν παιδιά και μεγάλοι πιστεύουμε στο αίσιο τέλος και στις ζωές σαν παραμύθια. Αυτά τα Χριστούγεννα ζήστε το δικό σας παραμύθι με την οικογένεια σας, τους αγαπημένους σας και τα κανάλια της 
Novacinema. Δημιουργήστε οικογενειακές αναμνήσεις, που θα συντροφεύουν τα παιδιά σας όλη τους την ζωή, με τη βοήθεια του αποκωδικοποιητή της Nova, του novabox+, με τη δυνατότητα εγγραφής. Έτσι μπορείτε να απολάυσετε τις αγαπημένες σας ταινίες ξανά και ξανά.  ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ