Kέικ κάστανο χωρίς ψήσιμο (χωρίς γλουτένη)

<div class="ingredients">
<div class="title">Εύκολο κέικ κάστανο χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλουτένη.</div>
<div class="title"> </div>
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>400 γρ. κάστανα βρασμένα</li>
<li>100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική</li>
<li>100 γρ. βούτυρο</li>
<li>100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη 65%</li>
<li>3 κ.σ. γάλα</li>
<li>1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας</li>
<li>2 κ.σ. κονιάκ</li>
<li>ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα</li>
<li>100 γρ λευκή σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη για το γαρνίρισμα</li>
</ul>
</div>
<div id="recipe_show_banner_2" class="hidden-print">
<div id="div-gpt-ad-1444746189407-0">
<div id="google_ads_iframe_/66012964/Recipes_Glyka_300x250_bottom_0__container__">Μέθοδος Εκτέλεσης
<div class="text">
<p> </p>
<ul>
<li>Σε ένα μούλτι χτυπάμε τα κάστανα με τη ζάχαρη να γίνουν σκόνη.</li>
<li>Σε ένα μπεν μαρί βάζουμε το βούτυρο, τη σοκολάτα και το γάλα να γίνουν μια σάλτσα.</li>
<li>Προσθέτουμε το κονιάκ, τη βανίλια και αφαιρούμε από τη φωτιά. Η σάλτσα θα σφίξει.</li>
<li>Προσθέτουμε στο μείγμα μας τη σκόνη από τα κάστανα και τη ζάχαρη και ομογενοποιούμε.</li>
<li>Σε μια φόρμα 18 x 8 που έχουμε καλύψει με μεμβράνη περιχύνουμε το μείγμα μας και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 1 ώρα.</li>
<li>Βγάζουμε από τη φόρμα και περιχύνουμε με τη λευκή σοκολάτα και τη ζάχαρη άχνη.</li>
</ul>
<p><a href="http://akispetretzikis.com/">http://akispetretzikis.com/</a></p>
<p> </p>
<p> </p>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα