Εντολή Σίλβα: "Δεν θα γίνει μεταγραφή αν..."!

22 Δεκεμβρίου 2015

Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός μάζεψε στο ρόστερ του αρκετούς ποδοσφαιριστές και, μοιραία, δεν μπορούν να βρούνε όλοι χρόνο συμμετοχής.

Για αυτό όπως είναι φυσικό, μέσα στον Γενάρη θα γίνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ.

Κάτι που έχει ζητήσει και ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα, καθώς δεν μπορεί να κάνει προπόνηση με 34 -35 ποδοσφαιριστές καθημερινά στου Ρέντη!

Αλλά και για να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλες ομάδες, όσοι για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής.

Με τον Σίλβα να έχει διαμυνήσει προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ένα πράγμα: Πρώτα θα γίνουν οι αποχωρήσεις, με τη μορφή δανεισμού κ.λπ. και έπειτα θα αρχίσουν οι μεταγραφές!

Πρώτα δηλαδή θα φύγει ένας σημαντικός αριθμός ποδοσφαιιριστών από την ομάδα (στην πιάτσα ακούγεται ότι μπορεί να αποχωρήσει ακόμα και ολόκληρη 11άδα!) και έπειτα θα γίνουν οι όποιες κινήσεις!

Ο λόγος είναι για να μην μαζευτούν πάλι πολλοί ποδοσφαιριστές και δεν υπάρχει λύση στις προπόνησεις.

Γιατί αν για παράδειγμα από τους στόπερ που είναι προς δανεισμό, δεν βρεθεί λύση και μείνουν στο Λιμάνι, τότε για ποιον λόγο να πάρει άλλον στόπερ ο Ολυμπιακός και να μην αξιοποίηση κάποιον από τους υπάρχοντες;

Σωστή μεθοδολογία στη δουλειά του έχει ο Μάρκο Σίλβα, αν και μένει να δούμε και στην πράξη πώς μπορεί να λειτουργήσει η σκέψη του...

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...