Διαμάχη του περιοδικού "Bunte" και της μάνατζερ του Σουμάχερ - Τι συμβαίνει τελικά;

23 Δεκεμβρίου 2015

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει μετά από δημοσίευμα γερμανικού περιοδικού, το οποίο ισχυριζόταν ότι «ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι πλέον σε θέση να κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα με τη βοήθεια ενός θεραπευτή ενώ ανέκτησε μέρος της κίνησης στο ένα του χέρι».

Μάλιστα, το περιοδικό «Bunte», στο οποίο εμπεριέχεται το εν λόγω δημοσίευμα, κυκλοφόρησε εξώφυλλο με τίτλο :«Μπορεί να κινηθεί ξανά» λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη επέτειο του ατυχήματός που είχε o πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1 στις γαλλικές Άλπεις.

Ωστόσο, η μάνατζερ του Σουμάχερ, διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η Σαμπίν Κεμ: «Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε πως το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Μίκαελ μπορεί να κινηθεί και πάλι, δεν είναι αλήθεια. Τέτοιες εικασίες είναι ανεύθυνες, διότι δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του, η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι σημαντική για τον Μίκαελ. Δυστυχώς, δίνουν ψεύτικες ελπίδες σε πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται».

Από την πλευρά του, το περιοδικό «Bunte» δηλώνει πως στηρίζει το δημοσίευμά του και δεν προτίθεται να αποσύρει το περιοδικό από την κυκλοφορία.

Να σημειωθεί πως το άρθρο στηρίζεται σε δηλώσεις ενός ανώνυμου προσώπου στο κοντινό περιβάλλον του πρωταθλητή σύμφωνα με τις οποίες: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί να περπατά και πάλι έστω και λίγο με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει μερικά βήματα. Και μπορεί να σηκώσει το ένα του χέρι».

Δείτε τo εξώφυλλο εδώ:

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ