Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια!

 

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούνιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;


ΚΡΙΟΣ

Δεσμευμένοι
Το καλοκαίρι και επισήμως σας καλωσορίζει καθώς με Ήλιο και Δία στους Διδύμους ούριος άνεμος φυσάει για βόλτες, ταξίδια και εκδρομές. Η παρουσία του Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι θα είστε πιο νευρικοί και η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο μέσα από καυγάδες, εντάσεις και λέξεις που θα καίνε σαν την άμμο. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 8/6 ίσως είναι αιτία για λάθη ή κάποια ατασθαλία. Σε συνδυασμό με τις όψεις που πραγματοποιεί ο Ερμής με Πλούτωνα και Ουρανό την ίδια μέρα δείχνει ότι αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω – κάτω στη σχέση σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο προσφέρεται για να αναβιώσετε όμορφες στιγμές της σχέσης σας και να περάσετε ευχάριστο χρόνο στο σπίτι ή σε ένα χώρο που ξέρετε από παλιά. Ωστόσο η συμβίωση με το έτερο ήμισυ ίσως σας «πνίξει» ή νιώσετε ότι συναισθηματικά σας ζορίζει γύρω στις 12/6.

Αδέσμευτοι
Ο Ιούνιος ξεκινά με Ήλιο, Άρη και Δία στους Διδύμους να δείχνουν ότι το αισθηματικό σας μέλλον βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Θα δείξετε επιδεξιότητα στο φλερτ, θα είστε γρήγοροι και σβέλτοι στις προσεγγίσεις σας όμως πολλές γνωριμίες θα χαθούν στο κύμα κι αυτό γιατί εσείς ακόμα δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις. Η π

ερίοδος μεταξύ 7 και 13/6 φιλοξενεί όψεις που μπορούν πραγματικά να σας οδηγήσουν σε χίμαιρες ή να εμπλακείτε πολύ γρήγορα σε καταστάσεις που θα βαρεθείτε σύντομα. Από την άλλη με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Ερμή ανάδρομο από τις 26/6 είναι πολύ πιθανόν το συναισθηματικό σας παρελθόν να βρεθεί στο προσκήνιο ή μέλη της οικογένειας σας να παίξουν το ρόλο του προξενητή. Πιο κοντά στο τι εσείς θέλετε μπορείτε να έρθετε προς τα τέλη του μήνα που το πλανητικό σκηνικό ευνοεί να βρεθείτε στην αγκαλιά του έρωτα. Η μόνη πρόκληση είναι να συνηθίσετε την οικειότητα που αυτός γεννά.

 


ΤΑΥΡΟΣ

Δεσμευμένοι
Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 3/6 προμηνύουν ένα μήνα που ο τρόπος που επικοινωνείτε θα είναι πιο συναισθηματικός, τρυφερός και στοργικός. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια ταξίδια ή μετακινήσεις σε μέρη που είχατε επισκεφθεί στο παρελθόν. Γύρω στις 7/6 η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη πραγματοποιεί ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ευνοώντας ρομαντικά τετ – α- τετ και ερωτικές εκδρομές. Εν συνεχεία, τόσο ο Άρης όσο και ο Ερμής προμηνύουν προβλήματα τα οποία γύρω στις 12 του μήνα που εμπλέκεται και η κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, να σας επηρεάσουν έντονα. Αυτό το χρονικό λοιπόν διάστημα μεταξύ 8 και 13/6 αποφύγετε να προγραμματίσετε ταξίδια και σημαντικά γεγονότα, διαφορετικά θα ταλαιπωρηθείτε. Η Πανσέληνος στις 23/6 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το σύντροφο και μπορούν να έχουν μια θετική εξέλιξη. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 19/6, 21/6 και 26/6.

Αδέσμευτοι
Μύρισε καλοκαίρι και παρόλο που ο Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων πολλοί βάζετε νερό στο κρασί σας και με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7/6 ονειρεύεστε τον έρωτα. Έξοδοι, βόλτες και μετακινήσεις σας θυμίζουν πως είναι να είστε δεσμευμένοι και δείχνετε πιο θετικοί να κολυμπήσετε στα γνώριμα νερά του φλερτ και του έρωτα. Εκεί που δικαίως πια μπαίνουν αυστηρά κριτήρια είναι στην επιλογή του ιδανικού παρτενέρ. Για να μην απογοητευτείτε λοιπόν πριν την ώρα σας το αστρολογικό σκηνικό δείχνει πως η περίοδος μεταξύ 8/6 και 13/6 μπορεί να σας απογοητεύσει και δεν συνίσταται για νέα ξεκινήματα. Από εκεί και πέρα δημιουργούνται πιο θετικές συνθήκες καθώς και εσείς νιώθετε ότι αρχίζετε να «ζεσταίνεστε» στην διαδικασία προσέγγισης και επαφής με τον άλλο. Εξάλλου, τα αργά βήματα σας επιτρέπουν να είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε και να επενδύσετε σε μια σχέση που δίνει τα εχέγγυα για κάτι σταθερό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεσμευμένοι
Αν κάτι θα θέλατε αυτό το μήνα είναι να κλείσετε εισιτήρια και να κάνετε ένα καλοκαιρινό tour στα νησιά της χαράς και του κεφιού. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Δίας στο δικό σας ζώδιο τονίζουν την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα και πράγματα που θα σας κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό. Στις 3/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο δείχνοντας ότι η απόλαυση του έρωτα θα περάσει πρώτα από το στομάχι. Το ταίρι σας θα έχει την τάση να σας περιποιηθεί και να έρθει συναισθηματικά πιο κοντά σας. Όμως ίσως κάπου το παρακάνει με ζήλιες και παράπονα. Την περίοδο μεταξύ 7 και 13/6 καλό είναι να μην δώσετε κι εσείς από την πλευρά σας δικαιώματα, παρά τις όποιες σειρήνες, διαφορετικά τα πράγματα μεταξύ σας μπορεί να οξυνθούν έντονα. Η Πανσέληνος στις 23/6 κλείνει το μάτι πονηρά τόσο στο σεξ και τις απολαύσεις της σάρκας όσο και στο μυστικό και το απαγορευμένο.

Αδέσμευτοι
Ο Ιούνιος για πολλούς είναι μήνας των γενεθλίων σας και με το Δία ακόμα στο δικό σας ζώδιο όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται να συνδυάσετε τον εορτασμό τους με το γαμήλιο σας πάρτι. Για τους υπόλοιπους το καλοκαίρι τώρα αρχίζει και υπόσχεται να σας κρατά σε εγρήγορση με φλερτ, διασκέδαση, σεξ και πάλι από την αρχή. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο παίζετε πιο μαχητικά και επιθετικά στο παιχνίδι του έρωτα και νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση καθώς από ό, τι φαίνεται δεν έχετε ανταγωνισμό. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 8/6 δείχνει ότι ίσως είστε οι θύτες ή πιο απίθανα τα θύματα ενός έρωτα σε διπλό ταμπλό ή μιας αισθηματικής κατάστασης που δεν θα είναι αυτό που φαίνεται. Διαπλοκές, αποκρύψεις και ψέματα θα φέρουν σύγχυση και έλλειψη διαύγειας, όμως αυτό που απαιτεί προσοχή είναι το πώς θα βγείτε μέσα από αυτά διότι το πλανητικό σκηνικό μεταξύ 8 και 13/6 θα «βράζει».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεσμευμένοι
Από τις 3 έως τις 27/6 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο έτσι ώστε η εμφάνισή σας θα είναι πιο περιποιημένη και η στάση σας πιο ζεστή και τρυφερή. Θα εκπέμπετε ερωτισμό και θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τον έρωτα με το έτερο ήμισυ. Επιπλέον, σε επικοινωνιακό επίπεδο θα είστε πιο εκφραστικοί και θα σας θέλξουν ταξίδια και εκδρομές. Η περίοδος μεταξύ 8 και 13/6 θέλει ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα τέλη του α’ και στις αρχές του β’ δεκαημέρου κι αυτό γιατί ίσως αισθανθείτε ότι η περίοδος της αθωότητας πέρασε και τώρα είστε μπροστά σε αποφάσεις ζωής. Στις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που θα τονώσει το «εγώ» σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να αισθανθείτε πιο δυνατοί. Λίγο αργότερα στις 23/6 η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερω και θέματα σχέσεων θα τεθούν επί τάπητος ενώ ζητήματα που αφορούν το έτερο ήμισυ θα απαιτούν λύσεις που θα λαμβάνουν υπόψη την πραγματικότητα.

Αδέσμευτοι
Με τη θεά της ομορφιάς και του έρωτα στο δικό σας ζώδιο έως τις 27/6 έχετε εύνοια και τύχη σε αισθηματικά θέματα. Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια για επιλογές μη ρεαλιστικές ενώ ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δείχνει ότι οι πεποιθήσεις σας περί σχέσεων έχουν ή θα αλλάξουν ριζικά. Από την άλλη, οι πλανήτες στους Δίδυμους δείχνουν την τάση να κοιτάζετε πίσω και να είστε διχασμένοι για το ποιον δρόμο να ακολουθήσετε. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις μεταξύ 8 και 13 Ιουνίου που το αστρολογικό σκηνικό σείεται από σκληρές απόψεις. Μια παλιά σχέση, ένα παρελθοντικό φλερτ με την ανάδρομη φορά του Ερμή στις 26/6 είναι πολύ πιθανόν να σας απασχολεί όλο και περισσότερο. Ωστόσο, καλό είναι να θυμηθείτε γιατί η μεταξύ σας κατάσταση τότε δεν προχώρησε και αν πράγματι οι συνθήκες βοηθούν, να μην επαναλάβετε μια από τα ίδια.

 

ΛΕΩΝ

Δεσμευμένοι
Αυτό το μήνα η ζωή σας μοιράζεται ανάμεσα σε έντονα κοινωνικά ενδιαφέροντα και σε ερωτικές αποδράσεις. Γύρω στις 8/6 το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα προμηνύει απογοητεύσεις και πιθανόν να νιώσετε ότι οι προσδοκίες σας δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους δείχνει ότι η απογοήτευση θα γίνει μοχλός για νέα ξεκινήματα.  Θα είναι φορές μεταξύ 8/6 και 13/6 που θα νιώθετε ότι η σχέση σας περνά από σαράντα κύματα. Ωστόσο καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος σχηματίζει θετικές όψεις, γεγονός που δείχνει ότι θα καταφέρετε να βγείτε νικητές μέσα από τις δοκιμασίες. Στις 19/6 ο Ήλιος συναντά το Δία και στις 26/6 τον Ποσειδώνα, μέρες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να απολαύσετε τον έρωτα, να οργανώσετε διακοπές, να παρευρεθείτε σε ευχάριστα γεγονότα και να διαγράψετε τις κακές στιγμές.

Αδέσμευτοι

Ο Δίας που σχετίζεται με την αισθηματική σας ζωή μέχρι και τις 26/6 θα βρίσκεται στον φιλικό ζώδιο των Διδύμων, ευνοώντας περισσότερο τους γεννημένους του γʼ δεκαημέρου να βγουν από το κλαμπ των εργένηδων. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου αρχίζει να σπέρνει αμφιβολίες για το κατά πόσο στο παρελθόν πράξετε σωστά όσον αφορά στα συναισθηματικά σας και πολύ πιθανόν ξανακοιτώντας το άλμπουμ της ερωτικής σας ζωής να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε άτομο που ήδη έχετε προσπαθήσει ή για κάποιο λόγο η μεταξύ σας σχέση δεν προχώρησε. Γεγονός που ενισχύει και η ανάδρομη φορά του Ερμή στις 26/6 που δείχνει την τάση να επανεξετάσετε ζητήματα που νιώθατε ότι είχαν κάνει τον κύκλο τους. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις νωρίτερα από τις 13/6 διότι θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα τυχόν λυθούν. Στις 19 και 26 Ιουνίου ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει θετικές όψεις με Δία, Κρόνο και Ποσειδώνα και μπορείτε να πετύχετε κάτι σημαντικό ή που θέλετε πολύ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεσμευμένοι
Η παρουσία της Αφροδίτης μεταξύ 3 και 27/6 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει την ανάγκη να βρείτε υποστήριξη από τους φίλους σχετικά με ζητήματα που αφορούν περισσότερο στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σύντροφο. Από την άλλη τόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και η έλλειψη επικοινωνίας με γονείς και πεθερικά θα έχουν ως συνέπεια να αισθάνεστε ότι πατάτε σε τεντωμένο σχοινί. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι ταξίδια σε σπίτια φίλων και οι επιτυχημένες λύσεις του παρελθόντος μπορούν να σας δώσουν τη διέξοδο που ζητάτε στο συναισθηματικό λαβύρινθο που βιώνετε. Η σχέση σας με το έτερο ήμισυ το διάστημα 8/6 και 13/6 θα βρεθεί μεταξύ σφύρας και άκμονος, καθώς κάποιες αποκαλύψεις θα αποτελέσουν αιτία για εντάσεις. Ωστόσο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα τα πράγματα όχι μόνο ηρεμούν αλλά δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις για να πάτε διακοπές, να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τον έρωτα.

Αδέσμευτοι
Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μια φάση που δεν ξέρετε τι θέλετε ή που νιώθετε ότι αυτό που θέλετε δεν μπορείτε να το πετύχετε, καθώς οι ευχές δεν πιάνουν. Η παρουσία τόσο της Αφροδίτης και του Ερμή στον 11ο οίκο δείχνουν ότι ενώ εσείς περιμένετε από το σύμπαν, το σύμπαν περιμένει από εσάς να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Αντί να φοβάστε αυτό που νιώθετε, ακούστε προσεκτικά τους ψιθύρους της καρδιάς σας και προσανατολίστε προς την κατεύθυνση που σας δείχνει έχοντας οδηγό την εμπειρία του παρελθόντος. Με Ερμή και Αφροδίτη σε όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα μεταξύ 8 και 13/6 θα ψάξετε βαθιά μέσα σας, προκειμένου να ρίξετε τα τείχη που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε μπροστά και να βιώσετε την ευτυχία. Το τελευταίο δεκαήμερο η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω δείχνει ότι στον αισθηματικό τομέα μπορείτε να πάρετε μια χαρά.

 

ΖΥΓΟΣ

Δεσμευμένοι
Μήνας αναταραχών προμηνύεται ο Ιούνιος για τη σχέση σας και ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα τέλη του α’ και στις αρχές του β’ δεκαημέρου. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 8/6 αποδεικνύει ότι στα δύσκολα ο σύντροφος σας δεν είναι εκεί για εσάς και η καθημερινότητα σας περικλείεται από ψευδαισθήσεις. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα όσον αφορά την ερωτική ζωή. Εκεί που τα πράγματα δυσκολεύουν είναι γύρω στις 12 του μήνα που η Αφροδίτη συναντά Πλούτωνα και Ουρανό αντίστοιχα και οι κόντρες θα είναι μεγατόνων. Ακόμα κι αν η σχέση σας σε γενικές γραμμές δεν έχει προβλήματα θα ταρακουνηθεί ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να αποφασίσετε να χωρίσετε ή να προχωρήσετε σε μια συμβατική συμβίωση. Μεγάλο βάρος θα ρίξετε στα επαγγελματικά σας είτε για να αντισταθμίσετε τις αισθηματικές δυσκολίες είτε γιατί με το χέρι του Δία παρουσιάζονται θετικές προοπτικές εξέλιξης.

Αδέσμευτοι
Με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον τομέα των σχέσεων η αισθηματική ζωή χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτα γεγονότα. Πολλοί αποφεύγετε τις στενές δεσμεύσεις και επιδιώκετε σχέσεις που η ανεξαρτησία και η αυτονομία σας δεν θα περιορίζονται. Από την άλλη η παρουσία του Κρόνου στο Σκορπιό φανερώνει επιφύλαξη στην έκφραση των συναισθημάτων και δείχνει ότι οι οικονομικές δυσκολίες έχουν επίπτωση στη στάση σας όσον αφορά τα ερωτικά σας. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που καλείστε να αποδείξετε ότι έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν είστε διατεθειμένοι να τα επαναλάβετε ακόμα και αν ο φόβος της μοναξιάς επιχειρεί να σας σπρώξει σε κινήσεις απόγνωσης. Ιδιαίτερα μεταξύ 8/6 και 13/6 αποφύγετε να κάνετε εκπτώσεις στα θέλω σας, να δώσετε δεύτερη ευκαιρία και να πείτε «ναι» εκεί που μέχρι πρότινος το «όχι» ήταν η καλύτερη επιλογή. Λίγο αργότερα το συναπάντημα Άρη- Ουρανού στις 17/6 είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία για φλερτ και έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεσμευμένοι
Με Ήλιο, Άρη και Δία στον οίκο που σχετίζεται με την σεξουαλική ζωή ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας εκτεταμένης ευχαρίστησης και ηδονής. Στις 3/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και μαζί με τον Ερμή από το ίδιο ζώδιο ευνοούν ταξίδια, εκδρομές και διακοπές. Το έτερο ήμισυ θα είναι πιο γλυκό και πιο τρυφερό απέναντι σας και η μεταξύ σας επικοινωνία θα είναι πιο ζεστή και πιο συναισθηματική. Το κρυφό και το απαγορευμένο σας έλκει κι ακόμα και αν δηλώνετε πιστοί δεν παύετε να φλερτάρετε. Μεταξύ 7/6 και 13/6 ωστόσο είναι μια περίοδος έντονου πάθους, ζήλιας και ισχυρών διεκδικήσεων που η μοίρα θα παίξει παιχνίδια δοκιμάζοντας τη δύναμη της θέλησης σας. Η Πανσέληνος στις 23/6 δείχνει ότι θα γίνετε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που κινείστε και έρχεστε σε επαφή τόσο με το ταίρι σας όσο και με τους άλλους. Ο μήνας κλείνει με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στις 21/6 να ευνοεί ρομαντικά τετ-α-τετ.

Αδέσμευτοι
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι του α’ δεκαημέρου, έχετε γίνει πιο υπεύθυνοι χωρίς να εκλείπει ο ρομαντισμός και ο έρωτας από τη ζωή σας. Το σεξ δεν σας λείπει κι ακόμα κι αν οι επαφές με ένα άτομο δεσμευμένο, ένα πρόσωπο που ζει χιλιόμετρα μακριά ή με μια μόνιμη καβάντζα δεν σας καλύπτει ολοκληρωτικά έχετε πάντα την ευκαιρία να δοκιμάσετε και το ενδεχόμενο της σχέσης. Τα κριτήριά σας είναι αυστηρά και δεν βρίσκετε εύκολα πρόσωπο που να τα έχει όλα. Αυτό το μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου υπάρχουν ευκαιρίες για μια καλή γνωριμία, ωστόσο από τις 26/6 που ο Δίας θα εισέλθει στον Καρκίνο ίσως γεννηθεί η ανάγκη για δημιουργία οικογένειας. Κι αν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες συνηγορούν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο ίσως έως το καλοκαίρι του 2014 τη βάλετε την κουλούρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεσμευμένοι
Πολλοί από εσάς από το προηγούμενο καλοκαίρι του 2012 με την είσοδο του Δία στους Δίδυμους έχετε μπει στο κλαμπ των παντρεμένων ή των δεσμευμένων, έχετε αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί ή έχετε δει τη σχέση σας να ανανεώνεται. Αν είστε γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο ο Ιούνιος ίσως είναι ο μήνας που θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός μέσα στη σχέση σας όπως συνέβη τους προηγούμενους μήνες με τους Τοξότες των άλλων δεκαήμερων. Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο και η είσοδος της Αφροδίτης στις 3/6 στο ίδιο ζώδιο θα σας δώσει μια πρόγευση από τα καλούδια που θα γευτείτε τόσο στο σεξ όσο και στον οικονομικό τομέα με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο στις 26/6. Βέβαια η περίοδος μεταξύ 8/6 και 13/6 κρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια αρκετών ζωδίων, ωστόσο με λίγο προσοχή θα βγείτε από αυτή αλώβητοι.

Αδέσμευτοι
Ο Ιούνιος για πολλούς από εσάς μπορεί να αποτελέσει το μήνα που το αισθηματικό σας status από «αδέσμευτος/η» μπορεί να γίνει «σε σχέση». Ο Δίας στους Διδύμους, αν και είναι σε αδυναμία, θα κάνει μερικές ακόμη προσπάθειες για να σας «αποκαταστήσει». Αν είστε γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο οι πιθανότητες είναι μεγάλες και πολύ πιθανόν πολύ γρήγορα μια γνωριμία να οδηγήσει σε σχέση. Το έργο του θα βοηθήσουν Ήλιος και Άρης που ευνοούν ένα φλερτ ή ένα ρομαντικό ρομάντζο να γίνει σχέση, χωρίς καν να το καταλάβετε. Μεταξύ 8/6 και 13/6 μπορείτε να απεμπλακείτε από «μεσοβέζικες» καταστάσεις και με «καθαρά χαρτιά» από κει και έπειτα να πάρετε το εισιτήριο για το λεωφορείο της αισθηματικής ευτυχίας. Επίσης ευεργετική θα είναι για εσάς και η είσοδος του Δία στον Καρκίνο φέρνοντας σας χρήματα και μεγάλες χαρές στη σεξουαλική ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεσμευμένοι
Η καθημερινότητά σας επιβαρύνεται με περισσότερες ευθύνες κάποιες εκ των οποίων σας δίνουν χαρά διότι σας αφήνουν προοπτικές εξέλιξης στο χώρο της δουλειάς και άλλες σας ζορίζουν γιατί χρειάζεται να ειδικευθείτε σε κάτι διαφορετικό. Η παρουσία της Αφροδίτης από 3/6 στον Καρκίνο δείχνει ότι η σχέση σας γίνεται το καταφύγιο σας και συγχρόνως το καλοκαιρινό σας «θέρετρο» που σας παρέχει χαλάρωση, χαρά και άνεση. Η χρονική περίοδος που απαιτεί προσοχή είναι μεταξύ 8/6 και 13/6 όπου μια σειρά όψεων θα οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα μετά από ισχυρές διεκδικήσεις και εντάσεις. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στα τέλη του α’ και στις αρχές του β’ δεκαημέρου που βάλλεστε από Πλούτωνα και Ουρανό. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιούνιος κλείνοντας θα σας αφήσει μια γλυκιά γεύση, χάρη στην είσοδο του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου που υπόσχεται όμορφα και καλά πράγματα για τη σχέση σας.

Αδέσμευτοι
Ο μήνας ανοίγει με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους να φέρνει νέα καθήκοντα στο χώρο της εργασίας που σας διχάζουν. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης από τις 3/6 στο ζώδιο του Καρκίνου που στη δική σας περίπτωση είναι άμεσα συνυφασμένη με τον τομέα των σχέσεων δείχνει ότι ο έρωτας θα σας απασχολήσει έντονα. Τον ίδιο μήνα εισέρχεται ο Δίας στο ζώδιο του Καρκίνου που υπόσχεται τύχη στις σχέσεις και αγαπά τις παντρειές, τους αρραβώνες και τις επισημοποιήσεις. Με λίγα λόγια από τις 26/6/2013 έως τις 15/7/2014 οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι είστε οι πρώτοι υποψήφιοι πελάτες τόσο των σαλονιών γάμου όσο και των ανθοπωλείων, αφού πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το διάστημα να μοιράσετε προσκλήσεις γάμου. Το χρονικό διάστημα μεταξύ 7/6 και 13/6 αποφύγετε να εμπλακείτε σε πάθη και εντάσεις με άτομα του παρελθόντος ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στα τέλη του α’ δεκαημέρου και στις αρχές του β’ γιατί Ουρανός και Πλούτωνας θα προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεσμευμένοι
Ο Κρόνος στο Σκορπιό μπορεί να σας ταλανίζει επαγγελματικά και να σας υποχρεώνει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε. Ωστόσο, ο Δίας στους Διδύμους μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη δείχνουν έναν Ιούνιο που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά με το σύντροφο, να περάσετε προσωπικό χρόνο, να κάνετε κάποιο ταξίδι και να ευχαριστηθείτε τις χαρές της σχέσης σας. Το διάστημα μεταξύ 7/6 και 13/6 δείχνει ότι ίσως ειπωθούν λόγια που πληγώσουν ή αναγκαστείτε να διαφοροποιήσετε κατά πολύ τον τρόπο που επικοινωνείτε. Από εκεί και μετά τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και πολύ πιθανόν η σχέση να αποκτήσει πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα, στην εργασία ή τις συνήθειες σας. Οι γεννημένοι του γ’ δεκαημέρου θα έχετε τύχη σε θέματα παιδιών, γάμου και οι αισθηματικές απολαβές θα σας βοηθήσουν να αντιστρατευθείτε στο μαύρο και στο γκρίζο της ζωής.

Αδέσμευτοι
Ο Δίας στις 26/6 αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Καρκίνο επηρεάζοντας θετικά τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο ο Ιούνιος υπόσχεται τύχη και επιτυχία στις αισθηματικές προσπάθειες όσων έχετε γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο. Μπορεί να υπάρχει μια ροπή προς επιπόλαιες γνωριμίες που η μία διαδέχεται την άλλη, ωστόσο αν και οι υπόλοιποι αστρολογικοί παράγοντες του προσωπικού σας ωροσκοπίου ευνοούν μπορείτε να γνωρίσετε έναν έρωτα που πρωτίστως θα σας κατακτήσει το μυαλό και μετά την καρδιά. Η χρονική περίοδος που συνίσταται να αποφύγετε αισθηματικές επαφές και να μην επενδύσετε σε γνωριμίες είναι μεταξύ 7/6 και 13/6 που το αστρολογικό σκηνικό αν κάτι δεν υπόσχεται είναι σταθερότητα αλλά αντίθετα βάζει μπουρλότο. Ωστόσο, ίσως είναι η ευκαιρία για να ξεδιαλύνετε κάποια σύννεφα από το αισθηματικό παρελθόν και να βάλετε μια τελεία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ανοίγει με το Δία στους Διδύμους να δίνει εύνοια σε θέματα συγκατοίκησης, αλλαγής κατοικίας και καλωσορίσματος ενός νέου προσώπου και κλείνει με τον Δία στον Καρκίνο να δίνει υποσχέσεις για ερωτική ευτυχία, απόκτηση απογόνου και όμορφου ελεύθερου χρόνου έως τον Ιούλιο του 2014. Παράπονα υπάρχουν γιατί η ζωή έχει δυσκολίες και εσείς με αυτές δεν τα πάτε καθόλου καλά. Ιδιαίτερα μεταξύ 7/6 και 13/6 το πλανητικό σκηνικό προμηνύει εντάσεις και προβλήματα που έστω και για λίγο θα επισκιάσουν την αισθηματική σας ευτυχία. Όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε την ψυχική σας γαλήνη και να απολαύσετε τον έρωτα. Αξιοποιήστε το δεύτερο μισό του μήνα για να οργανώσετε τον εορτασμό ευχάριστων γεγονότων, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και γενικότερα να χαρείτε την ευτυχία σας.

Αδέσμευτοι
Ο Ιούνιος για του περισσότερος από εσάς αποτελεί έναν όμορφο μήνα είτε γιατί ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με το σπίτι θα σας δώσουν χαρά είτε γιατί θα ζήσετε στιγμές αισθηματικής ευχαρίστησης και ικανοποίησης. Η συγκέντρωση πλανητών στον φιλικό Καρκίνο ευνοεί την ερωτική ζωή και ως εκ τούτου δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να γίνουν τα αισθηματικά σας όνειρα πραγματικότητα. Μεταξύ 7/6 και 13/6 θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα και κάποιες οικονομικές δυσχέρειες που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας από τον έρωτα, ωστόσο το δεύτερο μισό του μήνα είναι γεμάτο χαρές. Μια ρομαντική ιστορία ενδέχεται να ξεκινήσει αυτό το διάστημα και πολύ πιθανόν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με την ευχή του Δία στον Καρκίνο να επισημοποιηθεί. Ιδιαίτερα θετικές ημερομηνίες είναι 17/6, 19/6, 21/6 και 26/6.

 

Σχετικά άρθρα