Ρίχνει βόμβα ο Ολυμπιακός για Καρέλη!

24 Δεκεμβρίου 2015

Όταν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Νίκο Καρέλη, πριν από τρία καλοκαίρια, το έκανε γιατί οι άνθρωποί του πίστευαν πολύ στην αξία του Έλληνα άσου.

Που μπορεί η καριέρα του τελευταία χρόνια να είχε πάρει την κάτω βόλτα, αλλά ήταν σίγουροι ότι μπορούσε να της δώσει ξανά ανοδική τροχιά!

Όπως και έγινε δηλαδή, με τον Παναθηναϊκό να έχει πλέον στο ρόστερ του έναν από τους καλύτερους Έλληνες κυνηγούς, που βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Με την πληροφορία που έφτασε στα αυτιά του Σκύλου, από την πλατεία Αλεξάνδρας, να αναφέρει ότι οι "πράσινοι" έχουν αποφασίσει να τον πουλήσουν τον Γενάρη, για αυτό και υπέγραψαν με τον Μπουμάλ!

Ξέρουν κάτι παραπάνω οι άνθρωποι που βρίσκονται πολλά χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό και έχουν αυτή την πληροφορία ή απλώς έχει φτάσει στα αυτιά τους κάποια φήμη από το μανατζερικό σύστημα;

Αυτή η πληροφορία, πάντως, μπορεί να βάλει φωτιά (αν επαληθευτεί) στο πρωτάθλημα, αφού ο Καρέλης είναι μαζί με τον Μπεργκ ό,τι καλύτερο έχει ο Παναθηναϊκός!

Και από το "τριφύλλι" κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά το μέλλον του - Ούτε επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν αν ο παίκτης είναι προς πώληση!

Όταν όμως από μία ομάδα αποχωρεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της, όσο καλός κι αν είναι ο αντικαταστάτης του (που αν μη τι άλλο θα χρειαστεί ένα εύκολο διάστημα προσαρμογής), μπορούν να προκύψουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα...

πηγη: sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa