Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζετε και ζεσταίνετε τις εσωτερικές μηχανές σας για να ξεχυθείτε μπρος, κάποιοι χωρίς γυρισμό, αφού πλέον λίγα είναι αυτά που σας κρατούν πίσω σε μια σχέση. Ανάμεικτα συναισθήματα, ακάλυπτες ανάγκες, πληγωμένος εγωισμός και ασυμβίβαστος Ουρανός, πατάνε το γκάζι σας και σας απομακρύνουν όλο και περισσότερο από ένα πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θέλετε να δώσετε και να πάρετε το κάτι παραπάνω είτε στη σχέση σας είτε σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, μερικές φορές τα κολλήματά σας ή η επιμονή σας το κάνουν αρκετά δύσκολο. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και από την πλευρά του άλλου και μη στυλώνετε τα πόδια στο έδαφος, εμμένοντας στη δική σας θέση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε και γίνονται όμορφη ανάμνηση. Εσείς όμως έχετε κεκτημένη ταχύτητα και ακόμα και σήμερα κυνηγάτε να καταφέρετε ό, τι πιθανόν σας ξέφυγε χθες. Συνεχίζετε τα πλατιά χαμόγελα και τις σπιρτόζικες ατάκες και ελπίζετε ακόμα στη θεά τύχη ότι το πρόσωπο που επιθυμείτε θα αρχίσει να υποκύπτει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ερωτικά σας δεν είναι και για χρυσό μετάλλιο εδώ και αρκετό καιρό κι αυτό σας στενοχωρεί ιδιαίτερα, αφού βασίζεστε αρκετά στο συναίσθημα. Εντάξει, δεν τερματίσατε και τελευταίοι, οπότε είναι αχρείαστες οι σκηνές ζήλιας ή μια κτητικότητα που μπορεί να βγάλετε σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Χρειάζεστε ένα πεδίο δόξης λαμπρόν, προκειμένου να πορεύεστε σε αυτή τη ζωή για να έχει νόημα η ύπαρξή σας και, εφόσον η τύχη δε σας πολυβοηθάει τώρα τελευταία με τα υπόλοιπα, αποφασίζετε να ρίξετε το βάρος στα ερωτικά σας, αφού και το στόχο έχετε βρει και μπορείτε να τον κατακτήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε λίγο εκτεθειμένοι σήμερα γιατί ενδεχομένως να βγάλατε μια πιο ευαίσθητη πτυχή σας που προσπαθείτε τόσο καιρό να κρύψετε. Και μπορεί σε αυτό να βοήθησε η σύνοδος Ήλιου – Δία και να χαλαρώσατε κομμάτι παραπάνω αλλά δεν είναι δα και τόσο φοβερό για να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Αρχίζετε σιγά-σιγά και αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, ούτε κι εσείς είστε συνεχώς στο τσακίρ κέφι και το ίδιο συμβαίνει και στο άτομο που είστε μαζί. Άρα δε χρειάζεται στενοχωριέστε ούτε να πέφτετε ψυχολογικά, αφού αν το θελήσετε θα υπάρξουν κι άλλες μοναδικές στιγμές στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας συνεχίζει να σας τροφοδοτεί με έξτρα μαγνητισμό και γοητεία και γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα μπόνους σας. Ίσως γίνετε πιο τολμηροί ή πιο διεκδικητικοί απέναντι στο άλλο φύλο, ενώ μπορεί να υπάρξει περίπτωση που το «όλα ή τίποτα» ως μέσο πίεσης θα έχει αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αργά αλλά σταθερά προσγειώνετε το αερόστατό σας σε στέρεο έδαφος και τα πράγματα παίρνουν τις σωστές τους διαστάσεις. Όχι ότι χάνετε την αισιοδοξία σας αλλά δεν μπορείτε να είστε συνέχεια και στην υπερβολή. Οπότε αρχίζετε να κάνετε τη σούμα σας και ίσως κατασταλάξετε ερωτικά σε ένα άτομο που όλο αυτόν τον καιρό ήταν συνοδοιπόρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δε θα μείνετε τελείως ασυγκίνητοι σήμερα από κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ένα φλερτ και παρόλο που δεν το περιμένετε η ανταπόκρισή σας ενδέχεται να είναι αρκετά θερμή. Πείθετε βέβαια τον εαυτό σας να μην ελπίζει σε θαύματα, όμως δέχεστε να δοκιμάσετε, αφού με τον Ουρανό να σας κοντράρει αυτήν την περίοδο ποτέ δεν ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και σήμερα και κατά κάποιο τρόπο να επανορθώσετε για όλο αυτόν τον καιρό που είχατε ρίξει βάρος σε κάποια άλλα θέματα και ίσως είχατε παραμελήσει τον σύντροφό σας. Πάντως ένα παράπονο, ένα υπονοούμενο άντε μια σπόντα δε θα τη γλυτώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Για πολλά-πολλά χρόνια ο Ποσειδώνας, που είναι και ο κυβερνήτης σας, θα είναι πιστός σας συνοδηγός και θα σας κρατά το χέρι όπου κι αν πάτε. Το να παραμυθιάζεστε λοιπόν με ένα πρόσωπο που επιθυμείτε ή με το σύντροφός σας και στη φύση σας είναι και όμορφα νιώθετε και δεν βλάπτει κανέναν.

Πηγή: www.astrology.gr

 

Σχετικά άρθρα