Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Προβλέψεις Εβδομάδας 16/6/2013 – 22/6/2013

Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Έρωτας: Με το Δία στους Διδύμους για λίγες ακόμη ημέρες και με τον Άρη στο ίδιο επικοινωνιακό και γόνιμο για το ζώδιό σας περιβάλλον να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε περίοδο ανανέωσης ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις αλλά με την τάση να εξυπηρετείτε περισσότερο τις ανάγκες σας για πρόσκαιρα παιχνίδια και λιγότερο για ένα μπείτε σε ένα σοβαρό δεσμό.

Καριέρα – Οικονομικά: Θα κερδίσετε έδαφος σε ότι και να κάνετε, ιδιαίτερα μάλιστα αν απασχολείστε σε επαγγέλματα προβολής ή που απαιτούν έμπνευση. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι πρέπει να δράσετε άμεσα, ιδιαίτερα αν θέλετε να προωθήσετε νέα σχέδια. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για δράση καθώς στέφεται από το εξάγωνο Άρη – Ουρανού.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές οι μέρες προσφέρονται για ένα ταξιδάκι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό ή –ιδανικά- και τα δύο. Μήπως να φρόντιζα για μία τέτοια ανανέωση;

ΤΑΥΡΟΣ

Έρωτας: Είστε συνεπείς προς τις ιδιότητες του ζωδίου σας και το αποδεικνύετε καθώς τα θέλετε όλα δικά σας, τη στιγμή που τα θέλετε… Γίνεστε λίγο περισσότερο απόλυτοι, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας. Η εξωστρέφεια των αδέσμευτων θα αποδώσει και μάλιστα πολύ. Τώρα που καλοκαιριάζει για τα καλά δεν αποκλείονται οι περιπέτειες σε κάποιο ταξίδι και δεν αποκλείεται οι περιπέτειες να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο, φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες καλές επαφές που ίσως σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες στη δουλειά σας αλλά, με τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα πρέπει να στηρίζεστε στη σκληρή δουλειά, ακόμη κι αν έχετε μπάρμπα στην Κορώνη. Να θυμάστε ότι οι κόποι αυτής της περιόδου μπορεί να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω πιο προσεκτική διαχείριση γιατί δεν αποκλείεται να με ταλανίσει κάποιο έκτακτο έξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έρωτας: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σχηματίζει όψη εξαγώνου με το Δία, σας βάζει για τα καλά στην περιπέτεια και στο παιχνίδι. Σημειωτέον ότι αξίζει να αξιοποιήσετε τις τελευταίες μέρες που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας οπλίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 26 Ιουνίου πριμοδοτεί τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα των Διδύμων που έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε πολύ δραστήριοι καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες και, πιθανώς, να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρείες για τις οποίες δεν αμείβεστε αρκετά. Επειδή αυτή την εβδομάδα με το εξάγωνο του Άρη και του Ουρανού και δεδομένου του γεγονότος ότι ο Δίας βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας και εγκυμονεί επεκτάσεις, μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις, κάντε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα για να μην αγχωθείτε και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φροντίσω να αγνοήσω όσους είναι ανταγωνιστικοί απέναντί μου γιατί θα χάσω άδικα την πολύτιμη ενέργειά μου που τη χρειάζομαι για να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες μου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας εξωθεί στο να θέλετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας και να αποζητάτε τις απολαύσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε σε ένα εκρηκτικό ταυ τετράγωνο με τους σκληρούς Ουρανό και  Πλούτωνα, όψη που εξήγειρε πολλά πάθη αλλά και το απόλυτο αίτημα να απαλλαγείτε από αρρωστημένες εξαρτήσεις, ακόμη κι αν πρέπει να κλείσετε οριστικά τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα πάρετε τις αποφάσεις σας και δεν αποκλείεται να βάλετε νέους στόχους. Ωστόσο, αυτή την περίοδο, δεν θα κερδίσετε τίποτε αν δεν κουραστείτε αρκετά γι αυτό. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας –αρκετοί Καρκίνοι- θα έχετε γόνιμο έδαφος για να προλειάνετε το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες, οι οποίες είναι αναμενόμενες από τη στιγμή που ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου.


ΛΕΩΝ

Έρωτας: Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό και οι παρουσίες του Ήλιου και του Δία στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον των Διδύμων είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα φωτίσουν τόσο τις φιλίες όσο και τους έρωτές σας. Να θυμάστε ότι τώρα θα ενισχυθούν οι δεσμοί σας με κάποια άτομα ενώ θα αποδυναμωθούν με κάποια άλλα, δηλαδή θα γίνει το απαραίτητο ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε μόνο τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν κάτι αληθινό και ουσιαστικό για εσάς. Εσείς πρέπει να αντισταθείτε στους κόλακες…

Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό, θα αποτελέσει φάρο του μέλλοντός σας αν το αξιοποιήσετε για να δραστηριοποιηθείτε, να βάλετε σε εφαρμογή νέες, δημιουργικές, καινοτόμες ιδέες, να ασχοληθείτε με την επιμόρφωσή σας ή να διδάξετε όσα γνωρίζετε, να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε συλλογικές δραστηριότητες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά καθώς μπορεί να κερδίσω κάποια έξτρα χρήματα ενώ δεν αποκλείεται να μου προκύψει κάποιος μυστικός έρωτας και να με βάλει σε μουντές αλλά ατμοσφαιρικές καταστάσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Μετά την Αφροδίτη και τον Ερμή, από την Παρασκευή θα βρίσκεται και ο Ήλιος στον Καρκίνο, γεγονός που θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα υπέρ σας. Φαίνεται ότι θα κάνετε καινούργιες συναναστροφές, θα ανέβει η αυτοπεποίθησή σας και όλα αυτά τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες φιλίες σας να μετατραπούν σε θυελλώδεις έρωτες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Διδύμους, το ζώδιο που συνδέεται με την καριέρα σας, θα αγχωθείτε λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σας υποχρεώσεων αλλά, επειδή είστε από τη φύση σας εργατικοί, μάλλον θα το χαρείτε. Οι προβλέψεις λένε ότι κερδισμένοι στην καριέρα θα είστε οι Παρθένοι που θα συνδυάσετε την εφαρμογή των πρωτοτύπων ιδεών σας με τη διάθεση να δουλέψετε μεθοδικά, με σύνεση και κάνοντας σταθερά ένα βήμα τη φορά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως τώρα προκύψει κάποια επαγγελματική ευκαιρία από το πουθενά. Να θυμάμαι ότι δεν πρέπει να τη θεωρήσω αμελητέα ακόμη κι αν μοιάζει «περίεργη». Το εξάγωνο του Άρη και του Ουρανού μπορεί να εγκυμονεί κάτι σημαντικό για την καριέρα μου.


ΖΥΓΟΣ

Έρωτας: Είναι γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα κάποιοι Ζυγοί είχατε δεχθεί ένα καίριο χτύπημα από τις όψεις που ενεργοποίησε η Αφροδίτη σας. Τώρα φαίνεται ότι αναμένονται πιο ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για όσους θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες. Συνηγορούν υπέρ των φλερτ σας ο Ήλιος (μέχρι την Παρασκευή που περνάει στον Καρκίνο), ο Άρης και ο Δίας από τους Διδύμους που δημιουργούν ένα κλίμα ελαφρότητας και παιχνιδιού ή –και εδώ προσοχή- αβάσταχτης ελαφρότητας;

Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη, ακολουθεί και ο Ήλιος, ο οποίος την Παρασκευή θα μπει στον Καρκίνο, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καριέρα σας. Οι ευκαιρίες δεν αποκλείεται να είναι αρκετά σημαντικές αλλά οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές γιατί δεν αποκλείεται να χάσετε την ευθυκρισία σας και να ακολουθήσετε τη λανθασμένη κατεύθυνση. Εχθρός σας αυτή την περίοδο είναι η παρόρμηση που μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας οργανώσω ένα σχέδιο διαφυγής, έστω για το Σαββατοκύριακο γιατί τα ταξίδια αυτή την περίοδο θα μου εξασφαλίσουν αρκετές χαρές είτε επί προσωπικού είτε είναι επαγγελματικού χαρακτήρα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας: Η Αφροδίτη από το ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου ρίχνει το φως της στα αισθηματικά σας κι ας μην ξεχνάμε ότι την Παρασκευή θα βρίσκεται και ο Ήλιος στο ίδιο περιβάλλον, γεγονός που θα σας ανεβάσει ακόμη περισσότερο. Το θέμα σας, ωστόσο, είναι ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας και βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας με κίνδυνο είτε να παραμείνετε σε μία κατάσταση που δεν σας προάγει και τελικά να δοθεί το οριστικό τέλος αφού θα έχετε ταλαιπωρηθεί κι άλλο είτε να χύσετε την καρδάρα με το γάλα, ασκώντας σκληρή κριτική στους άλλους, θέλοντας να καλύψετε πίσω από την κριτική σας τις δικές σας φοβίες.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δεν μπορείτε να αποφύγετε τα σκληρά ωράρια κι αν προσπαθήσετε θα βγείτε οι χαμένοι των περιστάσεων. Τώρα θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό στη δουλειά αλλά δεν αποκλείεται να έχετε κάποιο πολύ θετικό αποτέλεσμα, δεδομένου του γεγονότος ότι η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Καρκίνο είναι οι θετικοί αστρολογικοί παράγοντες για την ευόδωση των στόχων σας.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω λίγο τη συμπεριφορά μου. Οι πιέσεις που μου ασκούνται είναι πολλές και πρέπει να «μαζέψω» την τάση μου να ξεσπάω σε αγαπημένα μου πρόσωπα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους (όπου ακόμη βρίσκεται και ο Δίας), το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας με τον Ουρανό από τον Κριό, το ζώδιο των ερώτων σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, καταδεικνύει σκανδαλώδεις περιπέτειες με πάθος και ένταση. Επί πλέον δεν αποκλείει ούτε τους κεραυνοβόλους έρωτες που, συνήθως, είναι της απολύτου αρεσκείας σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο τομέας που απαιτεί συμμάζεμα εδώ και τώρα είναι ο οικονομικός, ο οποίος δέχτηκε ένα μεγάλο χτύπημα και την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν αρκετά σκληρή για αρκετούς Τοξότες. Τώρα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, για να προβείτε σε πιο ασφαλείς επιλογές αλλά και για να μετριάσετε την όποια δυσκολία είχε προκύψει.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι σημαντικό να καταλάβω ότι αν θέλω επιτυχίες, θα πρέπει να κάνω κάποιες καίριες αλλαγές που να είναι αποτέλεσμα αυτοκριτικής. Η τάση μου να τα ρίχνω όλα στην πίσω πλευρά του μυαλού μου, προσδοκώντας τα πάντα από την καλή μου τύχη, το μόνο που καταδεικνύει είναι τη ροπή μου προς την επιπολαιότητα. Καιρός να κάνω το δύσκολο για μένα που είναι να σοβαρευτώ και να αντιμετωπίσω τις καταστάσεις ως ενήλικας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη, από την Παρασκευή,  μπαίνει και ο Ήλιος στον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σας. Όλα αυτά είναι θετικά καθώς ρίχνουν φως στις σχέσεις σας αλλά ας μην ξεχνάμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Αφροδίτη ενεργοποίησε το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και έβαλε σε διλήμματα αρκετούς Αιγόκερους. Ουσιαστικά, τώρα καλείστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας απαλλάξουν από εξαρτήσεις σας. Να θυμάστε ότι μετά από κάθε ηρωικό τέλος επέρχεται η αναγέννηση.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Διδύμους, το περιβάλλον που σχετίζεται με την καθημερινή σας δουλειά και προσφορά, φαίνεται ότι δεν θα αποφύγετε την κούραση, τις αγγαρείες, την ανάληψη ευθυνών. Η αλήθεια είναι ότι αυτά δεν σας τρομάζουν αλλά –όπως και να έχει- πέφτουν ως ένα ακόμη βάρος, σε μια περίοδο που ήδη νιώθετε πολύ κουρασμένοι και ίσως αδικημένοι από τις αμοιβές σας. Ποντάρετε στον Κρόνο που –έστω και με μεγάλη καθυστέρηση- τελικά θα αποδώσει δικαιοσύνη.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω τα σημαντικά μου ραντεβού αυτή την εβδομάδα. Γενικότερα, αν θέλω να υπογράψω συμβόλαια ή να προβώ σε μια καινούργια αρχή, ας μην αναβάλω τίποτε για την επόμενη εβδομάδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρωτας: Το εξάγωνο του Άρη από τους Διδύμους, το ζώδιο των ερώτων σας και του Ουρανού από τον Κριό είναι σούπερ για το ταμπεραμέντο σας! Τώρα θα κάνετε καινούργιες παρέες, θα είστε πιο κεφάτοι και θα προκαλέσετε τις ευκαιρίες σας για παιχνίδι, φλερτ, διασκέδαση. Μάλλον παίρνετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα με μια μικρή επιφύλαξη που λέγεται Κρόνος από το Σκορπιό και που σας θέλει σοβαρούς σε όλους τους τομείς.

Καριέρα – Οικονομικά: Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, εκτός των άλλων, προσφέρεται και για να προωθήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να επεκταθείτε σε άλλα παρακλάδια της ειδικότητάς σας. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να κάνετε δυναμικά ξεκινήματα κι αν το σκέφτεστε, μη το αναβάλλετε γιατί οι επόμενες έχουν τα εμπόδια τους.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω γιατί μπορεί να δεχθώ κάποια επαγγελματική πρόταση και να τη θεωρήσω αμελητέα επειδή θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένω. Η αστρολόγος μου υποστηρίζει ότι μάλλον από τέτοιες πηγές πρέπει να περιμένω το καλό νέο!


ΙΧΘΕΙΣ

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και την Αφροδίτη, από την Παρασκευή περνάει και ο Ήλιος στον Καρκίνο, το ζώδιο των ερώτων σας, γεγονός που είναι αρκετό για να νιώθετε τυχεροί σε θέματα καρδιάς. Τώρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ωστόσο, να προσέχετε την τάση σας να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Άρη στους Διδύμους, μπορεί να αναλάβετε πολλές ευθύνες και αγγαρείες και να νιώθετε ότι ο αγώνας που δίνετε είναι άνισος καθώς κοπιάζετε πάρα πολύ χωρίς, ωστόσο, να κομίζετε οφέλη ανάλογα των προσπαθειών σας. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για το ζώδιό σας και θα ανταμείψει όσους προσπαθήσετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προετοιμαστώ ψυχολογικά γιατί μπορεί να με αναστατώσει κάποιο πρόβλημα στο σπίτι, μια βλάβη, μια ξαφνική μετακόμιση. Επίσης, ας προσπαθήσω να μην εκτονώνω την επιθετικότητά μου στην οικογένειά μου.

Πηγή: Astrology.gr

Σχετικά άρθρα