Βούιξε ο τόπος για Μαρινάκη και δεύτερη ομάδα!

25 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, που κάθε χρόνο συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί τους εγχώριους τίτλους.

Είναι αυτό που λέμε μαγαζί - γωνία και η λειτουργία του γίνεται πια σε ευρωπαϊκά πρώτυπα!

Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάθε χρόνο γίνονται αρκετές μεταγραφές και όσοι δεν ταιριάζουν στην ομάδα ή δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της, δίνονται σε μικρότερες ομάδες δανεικοί.

Όπως συμβαίνει με όλους τους μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη.

Υπάρχει ένα ακόμα ευρωπαϊκό πρώτυπο όμως, που και παλιότερα είχε γραφτεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ότι το σκέφτονται οι άνθρωποί του, αλλά δεν είχε προχωρήσει τότε.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τώρα, όμως, είναι πολύ πιθανό να γίνει στο άμεσο μέλλον πραγματικότητα!

Τι είναι αυτό; Η δημιουργία δεύτερης ομάδας από τον Ολυμπιακό!

Ένας Ολυμπιακός Β΄ δηλαδή, στα πρώτυπα της Μπαρτσελόνα Β΄, Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ κ.λπ., που θα αγωνίζονται εκεί όσοι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών μένουν παροπλισμένοι στον πάγκο και την εξέδρα!

Μία ομάδα που θα κρατάει στην ουσία ολόκληρο το ρόστερ ζεστό (θα στελεχώνεται και με νεαρούς άσους από την ακαδημία) και ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να δώσει στην πρώτη ομάδα έτοιμους παίκτες, για να παίξουν βασικοί!

Δεν είναι εύκολο, δεν υπάρχει αντίστοιχο πείραμα στην Ελλάδα, αλλά η σκέψη έχει πέσει ξανά στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα και οι Πειραιώτες ψάχνονται για να την υλοποιήσουν...

πηγη:sportdog

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ