7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τον στηθόδεσμο!

25 Δεκεμβρίου 2015

1. Η στήριξη δεν έρχεται από τις ράντες αλλά άπό το κομμάτι του σουτιέν που έχει και το κούμπωμα, πίσω στην πλάτη. Για αυτό πρέπει να εφαρμόζει σωστά και να μην τεντώνεται προς τα πάνω. Άρα αν το νιώθεις πολύ χάλαρο φταίει κυρίως αυτό το κομμάτι και πρέπει να το κουμπώσεις μία θέση πιο μέσα.

2. Μπορείς να μετρηθείς και να βρεις το μέγεθός σου. Βάλε το σουτιέν το οποίο σου εφαρμόζει καλύτερα, αρκεί να μην έχει μπανέλες. Πάρε μια μεζούρα και μέτρα γύρω από το ύψος των πλευρών σου, κάτω από τη μασχάλη. Αυτό είναι το μέγεθος που πρέπει να έχεις με όλα τα σουτιέν.

3. Το νούμερό σου θα αλλάξει πάνω από μία φορά, όσο περνούν τα χρόνια. Οι λόγοι είναι πολλοί. (Ορμόνες,αγωγές φαρμάκων, γέννες, απώλεια και αύξηση του βάρους κτλ.)

4.Το νούμερο που φοράς αλλάζει ανάλογα με τη μάρκα του σουτιέν . Κάθε εταιρία έχει διαφορετικά νούμερα. Για αυτό καλό θα είναι να συγκρίνεις ένα καινούργιο σουτιέν με ένα παλιό πριν το αγοράσεις.

5. Μπορείς να το φοράς στον ύπνο. Αρκεί να μην έχει μπανέλες και σύρμα. Ίσα ίσα που αν έχεις μεγάλο στήθος το σουτιέν στον ύπνο θα φροντίσει να μην... κρεμάσει.

6. Εκτός αν δεν σε βολεύει. Αν σε ενοχλεί δεν χρειάζεται να το φοράς.

7. Μην τα ταλαιπωρείς πολύ στο πλυντήριο. Αν μπορείς να τα πλένεις στο χέρι ακόμα καλύτερα. Τα σουτιέν στο πλυντήριο φθήρονται και ξεχυλώνουν.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ