Ο Ερντογάν μιλούσε στο κινητό όση ώρα... έσωζε άνδρα που πήγε να αυτοκτονήσει

26 Δεκεμβρίου 2015

Ενώ η αυτοκινητοπομπή του προέδρου της Τουρκίας περνούσε από τη γέφυρα του Βοσπόρου, λέγεται πως ο Ταγίπ Ερντγάν εντόπισε έναν άνδρα να βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας έτοιμος να πηδήξει στο κενό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε εντολή να σταματήσει το όχημα που τον μετέφερε ώστε οι άνδρες ασφαλείας του να τον πλησιάσουν.Ο σύμβουλος του προέδρου κι ο επικεφαλής της φρουράς του προσέγγισαν τον άνδρα και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει, οδηγώντας τον στο αυτοκίνητο του προέδρου. Ο άνδρας αμέσως εσκυψε και φίλησε το χέρι του Ερντογάν ο οποίος φέρεται να μίλησε στον 30χρονο και να τον έπεισε να αλλάξει γνώμη.

Λέγεται μάλιστα πως ο ίδιος ο Ερντογάν επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία ώστε ο 30χρονος να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη. Και παρά το γεγονός ότι τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον πρόεδρο ως ήρωα που έσωσε έναν άνθρωπο από την αυτοχειρία, ερωτήματα προκαλεί η τυχαία παρέμβαση του  Ερντογάν ο οποίος δεν σταμάτησε να μιλά στο κινητό του όση ώρα είχε... συνομιλία με τον 30χρονο παρ ολίγο αυτόχειρα, ενω δεν κουνήθηκε καν από τη θέση του.

www.real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...