Ο Ερντογάν μιλούσε στο κινητό όση ώρα... έσωζε άνδρα που πήγε να αυτοκτονήσει

26 Δεκεμβρίου 2015

Ενώ η αυτοκινητοπομπή του προέδρου της Τουρκίας περνούσε από τη γέφυρα του Βοσπόρου, λέγεται πως ο Ταγίπ Ερντγάν εντόπισε έναν άνδρα να βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας έτοιμος να πηδήξει στο κενό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε εντολή να σταματήσει το όχημα που τον μετέφερε ώστε οι άνδρες ασφαλείας του να τον πλησιάσουν.Ο σύμβουλος του προέδρου κι ο επικεφαλής της φρουράς του προσέγγισαν τον άνδρα και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει, οδηγώντας τον στο αυτοκίνητο του προέδρου. Ο άνδρας αμέσως εσκυψε και φίλησε το χέρι του Ερντογάν ο οποίος φέρεται να μίλησε στον 30χρονο και να τον έπεισε να αλλάξει γνώμη.

Λέγεται μάλιστα πως ο ίδιος ο Ερντογάν επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία ώστε ο 30χρονος να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη. Και παρά το γεγονός ότι τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον πρόεδρο ως ήρωα που έσωσε έναν άνθρωπο από την αυτοχειρία, ερωτήματα προκαλεί η τυχαία παρέμβαση του  Ερντογάν ο οποίος δεν σταμάτησε να μιλά στο κινητό του όση ώρα είχε... συνομιλία με τον 30χρονο παρ ολίγο αυτόχειρα, ενω δεν κουνήθηκε καν από τη θέση του.

www.real.gr 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
akis3 adTechParam +123216+3163 - adTechUnit 9
Γεια σας εδώ και ενα χρόνο έχω σχέση με...
Γιατί οι φίλες μου έχουν σχέση και εγώ όχι;
Νιώθετε έξω από κάτι που έχουν κοινό οι...
Μυθομανία: Γιατί κάποιοι άνθρωποι λένε συνέχεια ψέματα;
Ο κάθε άνθρωπος με το δικό του τρόπο...