Θα αγοράσει ο Ολυμπιακός τον Θανάση Ντίνα;

26 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τη μεταγραφή του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό.

Γιατί τον ίδιο παίκτη είχαν στη λίστα τους οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και, όπως και να το κάνουμε, ήταν μια νίκη των "πράσινων" που τον απέκτησαν με συνοπτικές διαδικασίες...

Από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες δηλαδή, μόνο ο Ολυμπιακός δεν έδειξε ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και ο Σκύλος έψαξε λίγο το θέμα.

Μιλώντας με ανθρώπους που βρίσκονται πολλά χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό, προκειμένου να μάθουμε για ποιον λόγο οι Πειραιώτες έμειναν έξω από τη μάχη για τον Μπουμάλ!

"Ο Ολυμπιακός αγοράζει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά", ήταν η πρώτη απάντηση που πήραμε και στη συνέχεια ακούσαμε τα παρακάτω:

"Ο Μπουμάλ είναι ένας παίκτης τύπου Θανάση Ντίνα ή Νίκου Καλτσά. Μπορεί να ασχοληθεί με τέτοιους ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός; Οι μεταγραφές που έχουμε κάνει από τον Πανιώνιο, άλλωστε, έπιασαν όλες. Όχι όπως εκείνες που κάνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ!

Εμείς πήραμε Μανιάτη, Σιόβα, Σάμαρη. Ακόμα και Αυλωνίτη - Κολοβό. Οι άλλοι, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πάρει Ενσαλίβα, Σπυρόπουλους, Λαμπρόπουλους κ.λπ. Ποιοι είναι εκείνοι που παίζουν στο τοπ επίπεδο; Άρα για να μην ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός για τον Μπουμάλ, υπάρχει λόγος"!

πηγη:sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Elizabeth Gilber
Η Σκέψη της ημέρας
Elizabeth Gilber
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...