Τι στυλ έχει η κρεβατοκάμαρα της Sarah Jessica Parker;

Αν τους θαυμάζετε για την αισθητική τους τότε μήπως θα έπρεπε να ρίξετε μια ματιά και στην διακόσμηση του σπιτιού τους;  Τι και αν δεν έχουμε το ίδιο πορτοφόλι,  οι επώνυμες ιδέες που θα «κλέψουμε» είναι δωρεάν. Sarah Jessica Parker, Cindy Crowford, Hilary Swank, Donatella Vercase, Roberto Cavalli, Meg Ryan. Δες πως διακόσμησαν τις κρεβατοκάμαρες τους.

 Sarah Jessica Parker

Το υπνοδωμάτιο της γνωστής  Μις «Sex and the city», Sarah Jessica Parker συνδυάζει το λευκό των τοίχων, του κρεβατιού και των κουρτινών με πολύχρωμα αξεσουάρ, στα οποία συγκαταλέγεται ένα εντυπωσιακό τιρκουάζ βάζο. Ο σχεδιαστής EricHughes προσέθεσε στην κρεβατοκάμαρα χαλί σε παλ τόνους για να δώσει μία πιο χαλαρή αίσθηση στον χώρο.

Hilary Swank

Το υπνοδωμάτιο της Hilary Swank στο σπίτι της στο Μανχάταν είναι καλυμμένο με σκούρα μεταξωτά υφάσματα , ενώ τόσο το κρεβάτι όσο και τα κομοδίνα και το χαλί είναι κομμάτια από την σειρά Calvin Klein Home. O πίνακας που κοσμεί το δωμάτιο είναι του Carlos Vega και μαζί με την vintage λάμπα δίνουν έναν αέρα άλλης εποχής στον χώρο.

 Donatella Vercase

Μόνο λιτό και μονότονο δεν θα περίμενε κανείς το υπνοδωμάτιο της πάντοτε εκκεντρικής Donatella Vercase. Στο διαμέρισμά της στο Μιλάνο, ωστόσο έχει πετύχει έναν πολύ κομψό αποτέλεσμα μέσα από το πάντρεμα του κλασικού και του μοντέρνου. Το μεταλλικό κρεβάτι του Julian Schnabel συνδυάστηκε άψογα με τα μαύρα έπιπλα και τα τους πίνακες που κοσμούν το δωμάτιο.

Meg Ryan

 

Η άνεση είναι αυτό που επικρατεί στο υπνοδωμάτιο της Meg Ryan. Φυσικός φωτισμός, vintage έπιπλα και μία πόρτα που παραπέμπει σε σιταποθήκη δημιουργούν την αίσθηση της εξοχής. Το μεγάλο αυτό κρεβάτι σχεδιάστηκε από την MarshaRussell  για την Meg Ryan.

Cindy Crowford

Το σπίτι της Cindy Crowford και του συζύγου της  Rande Gerber στο Μαλιμπού έχει επιμεληθεί ο Michael S. Smith.  Στο υπνοδωμάτιο συνδυάζονται υπέροχα παραδοσιακά στοιχεία όπως το πέτρινο τζάκι και το σκούρο ξύλο με εξεζητημένες πινελιές όπως  το εντυπωσιακό χαλί, προσφέροντας ένα σοφιστικέ και πολύ άνετο χώρο.

Roberto Cavalli

Την προσωπική του σφραγίδα έχει βάλει στην βίλα του στην Τοσκάνη ο σχεδιαστής Roberto Cavalli και φυσικά τα animalprints- σήμα κατατεθέν του- δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το υπνοδωμάτιό του. Εντυπωσιακά έργα τέχνης που παραπέμπουν στην τεχνοτροπία του 19ου αιώνα κοσμούν την κρεβατοκάμαρα του σχεδιαστή δίνοντας μια αριστοκρατική νότα.

Σχετικά άρθρα