Μπισκότα ελιάς με μασκαρπόνε

30 Δεκεμβρίου 2015

Υλικά
1/2 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι
πάστα ελιάς
μπέικιν πάουντερ
βούτυρο
μασκαρπόνε
γιαούρτι

Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά της ζύμης μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη(αν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα) και αφήστε τη μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.

Την κόβετε σε πιο μικρά κομμάτια, την βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες, την ανοίγετε με ένα πλάστη σε πάχος 3 χιλιοστά περίπου και τα κόβετε με κουπατ σε ότι σχήμα θέλετε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 15-20 λεπτά.

Για την κρέμα, ανακατέψτε καλά τo τυρί μασκαρπόνε και το γιαούρτι και στη συνέχεια βάλτε τη σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής για να γεμίσετε τα μπισκοτάκια.

Συνταγή και φωτογραφίες: Αντώνης Κουρκούτας

mamapeinao.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ