Μπισκότα ελιάς με μασκαρπόνε

<p>Υλικά<br /> 1/2 αλεύρι για όλες τις χρήσεις<br /> αλάτι<br /> πάστα ελιάς<br /> μπέικιν πάουντερ<br /> βούτυρο<br /> μασκαρπόνε<br /> γιαούρτι</p>
<p>Εκτέλεση<br />Ζυμώστε όλα τα υλικά της ζύμης μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη(αν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα) και αφήστε τη μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.</p>
<p>Την κόβετε σε πιο μικρά κομμάτια, την βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες, την ανοίγετε με ένα πλάστη σε πάχος 3 χιλιοστά περίπου και τα κόβετε με κουπατ σε ότι σχήμα θέλετε. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 15-20 λεπτά.</p>
<p>Για την κρέμα, ανακατέψτε καλά τo τυρί μασκαρπόνε και το γιαούρτι και στη συνέχεια βάλτε τη σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής για να γεμίσετε τα μπισκοτάκια.</p>
<p>Συνταγή και φωτογραφίες: Αντώνης Κουρκούτας</p>
<p>mamapeinao.gr</p>

Σχετικά άρθρα