Ιδέες διακόσμησης για ένα ερωτικό δείπνο

Η Τέτα Παπαδήμα, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, μας προτείνει ιδέες για να δημιουργήσουμε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι, μας απόψε το βράδυ αλλά και να διακοσμήσουμε όμορφα το τραπέζι για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου.

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επιλέξαμε φόντο σε τόνους του κόκκινου και του μαύρου στον χώρο αλλά και στο τραπέζι μας. Τα φρέσκα, κόκκινα λουλούδια και αξεσουάρ σε συνδυασμό με το μαύρο σερβίτσιο δημιουργούν ένα λιτό και συγχρόνως ερωτικό σκηνικό για την αποψινή βραδιά.

Τα λουλούδια μας τα έχουμε προμηθευτεί, από το κατάστημα Fleria, (Δ. Βασιλείου 7, στο Ν.Ψυχικό, τηλ. 210-6753480). Για το τραπέζι μας προτιμήσαμε μια υπέροχη σοκολατίνα σε σχήμα καρδιάς, με ολόφρεσκες φράουλες. Είναι η καλύτερη τούρτα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ και σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Αν θέλετε να την προσφέρετε απόψε στον αγαπημένο σας δεν έχετε παρά επισκεφτείτε το κατάστημα “ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ”.

 

Για την υλοποίηση της ιδέας μας συνεργάστηκαν μαζί μας τα  pallete stores (Λ. Κηφισίας, Ν. Ψυχικό, 210-6717150) προσφέροντάς μας τα έπιπλα, τα αξεσουάρ αλλά και το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση. Τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο Simon P.

Άλλος ένας πειραματισμός με τις αποχρώσεις του κόκκινου που θα δώσουν “πάθος” στο τραπέζι σας είναι και ο παρακάτω. Εξίσου εύκολος και αρκετά εντυπωσιακός.

Αν πάλι έχετε πιο ρομαντικές διαθέσεις, δεν έχετε παρά να παίξετε με τις αποχρώσεις του ροζ.

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα Marvel Clunt στην οδό Κύπρου, στην πλατεία Εσπερίδων, στη Γλυφάδα.

Να έχετε ένα όμορφο δείπνο, χρόνια σας πολλά!

 

 

Σχετικά άρθρα