Οι νέες σειρές και σεζόν παλιών αγαπημένων, του 2016!

30 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι κολλάμε κατά καιρούς με σειρές. Ώρες ατελείωτες και ξενύχτια μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης, για να βγει η  σεζόν. Το 2016 θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον έτος καθώς όχι μόνο θα βγουν νέοι κύκλοι αγαπημένων σειρών, αλλά και καινούργιες δουλειές που ήδη έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Αυτές είναι μερικές προτάσεις. Διάβασε την υπόθεση των παρακάτω σειρών και αποφάσισε ποια θα είναι η νέα σου αγαπημένη. 

1. It's Always Sunny In Philadelphia

Επιστρέφει στις 6 Ιανουαρίου μρ το πρώτο επεισόδιο της 11ης σεζόν. 

4 φίλοι με μεγάλο εγωισμό και ελαφρώς αλαζονική συμπεριφορά είναι οι ιδιοκτήτες ενός Ιρλανδικού μπαρ στη Philadelphia και μας παρασύρουν με τα απρόοπτα, τις σχέσεις και τις περιπέτειές τους. Δέκα νέα επεισόδια πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Τι πιο τρελό μένει άραγε να κάνουν οι Charlie, Sweet Dee, Mac, Dennis, και Frank. Πάντως σε κάθε σεζόν καταφέρνουν να δυσκολεύουν τη ζωή τους και να φέρνουν τα πάνω κάτω. Καταστάσεις που βγάζουν πολύ γέλιο. 

2. American Crime Story: The People vs. OJ Simpson

Πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου. 

Πρόκειται για έναν συνδυασμό πολλών και διαφορετικών πραγμάτων. Ποπ κουλτούρα, δίκες τρομακτικών δολοφόνων, με περίπλοκους και αληθινούς χαρακτήρες. Πρόκειται για μία σειρά ανθολόγιο, βλέπε  American Horror Storyμ που θα εστιάζει σε διαφορετική βασική υπόθεση σε κάθε σεζόν της σειράς. Γνωστοί ηθοποιοί και παραγωγοί θα είναι οι συντελεστές της νέας σειράς εγλήματος. 

3. Angie Tribeca

Πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου. 

Άλλη μία αστυνομική σειρά, που πρόκειται να δεις και να αγαπήσεις. Μία σειρά που ακολουθεί ένα παντρεμένο ζευγάρι αστυνόμων, τους Steve Carrell και Nancy Carrell, και τον ιδιαίτερο τρόπο που αντιμετωπίζουν την κάθε υπόθεση. Με ξεκαρδιστικό, καυστικό χιούμορ και ευρηματικότητα. 

 4. Cooper Barret's Guide To Surviving Life

Πρεμιέρα στις 3 Ιανουαρίου. 

Πώς ενημικιώνεται κανείς; Ο Cooper Barrett μόλις αποφοίτησε από το κολλέγιο και προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ απλοϊκό αλλά στην προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε τρελές περιπέτειες και απρόοπτα. Καλά και κακά.  Αλλά έχει την παρέα του ππου του στέκεται πάντα. Ζήστε κι εσύ τη ζωή με τα ξεκαρδιστικά σκαμπανευάσματα, του νεαρού ενήλικα Cooper Barrett. 

5. Downton Abbey

Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή. Kαι τώρα που τελειώνει, μιλάμε και για τέλος εποχής. Αυτό το δράμα εποχής έχει σαρώσει βραβεία ενώ συνέχεις εκπλήσσει με αναπάντεχους θανάτους και συνατές οικογενειακές συγκινήσεις. Μια πλούσια οικογένεια και οι περιπέτειές της στο τέλος του αιώνα φτάνουν στο τέλος τους, και μαζί και οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών της σειράς.

6. Game of Thrones.

Επιστρέφει στις 24 Απριλίου

Σχεδόν όλοι πια έχουμε δει GOT. Ήρθε η ώρα της 6ης πολυαναμενόμενης σεζόν! Είναι αυτό που καταλαβαίνεις από τον τίτλο. Ο αγώνας για τον θρόνο, για την κυριιαρχία, με όποιο κόστος. Δεν υπάρχει καλό και κακό, μόνο η ανάγκη πολλών προβληματικών και παιχνιδιάρικων χαρακτήρων να επικρατήσουν των υπολοίπων. Παράλληλα, η φωτογραφία, τα σκηνικά και τα κουστούμια, αλλά και οι ερμηνείες και σκηνοθεσία σε μεταφέρουν σε μια άλλη μυθική εποχή. 

7. Pretty Little Liars

Επιστρέφει για την 6η σεζόν στις 12 Ιανουαρίου. 

Πέντε χρόνια μετά τα κορίτσια έχουν προχωρήσει στη ζωή τους και έχουν αφήσει πίσω τους τον Α. ΑΛΛΑ, κάτι τις φέρνει όλες πίσω στο Rosewood. Ετοιμαστείτε για ένα νέο ψυχολογικό τρενάκι που θα γεμίσει όλα τα κενά, και ετοιμαστείτε για ακόμη πιο ανατριχιαστικές ιστορίες. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ