Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο», Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά το 2015(Photos)

31 Δεκεμβρίου 2015

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μπρούσκο», φωτογραφήθηκε και μίλησε για τον εαυτό της σε πολύ γνωστό περιοδικό.

Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos]

Η Κλέλια Ανδριολάτου, μιλώντας στο περιοδικό Celebrity, δηλώνει πολύ τυχερή για όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στο χώρο του μόντελινγκ αλλά και της τηλεόρασης. Είναι φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, μοντέλο από τα 14 και ηθοποιός.

Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos] Ανδριολάτου: Η πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» αποχαιρετά το 2015 [photos]

Στη συνέντευξη που παραχώρησε είπε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την ευκαιρία να κάνω πράγματα που με γεμίζουν. Το μέλλον μου θέλω να έχει όση ισορροπία χρειάζεται, διατηρώντας όμως το πάθος και την ενέργειά μου για νέες προοπτικές. Αγαπώ κι επιλέγω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που έχουν όνειρα και διάθεση να δημιουργήσουν σε ό,τι και αν κάνουν. Δεν μισώ εύκολα όμως. Θα έλεγα πως με ενοχλούν οι άνθρωποι που είναι δειλοί».

tff.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...