5 τρόποι να κάνεις γνωριμία και σεξ σε ρεβεγιόν!

Αν οι δοξασίες που θέλουν όλη η χρονιά σου να περνάει, όπως τη βραδιά της παραμονής της πρωτοχρονιάς, τότε όλοι ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε, έτσι δεν είναι;

5 tips που θα βοηθήσουν εσένα, ήρωα single, να κάνεις σεξ την Πρωτοχρονιά.

5. Να είσαι ο καλύτερος

Φόρεσε τα ρούχα που θεωρείς πως σε κολακεύουν περισσότερο από όλα. Προσοχή! Φρόντισε να είναι στο πνεύμα του πάρτι που θα είσαι. Αυτό που έχει σημασία, είναι το look που θα επιλέξεις να μην είναι κραυγαλέο.

foto sex

Προσπάθησε να βγάζεις μια θετική αύρα, να είσαι χαμογελαστός και έτοιμος να μιλήσεις και να αστειευτείς με όλους. Πρέπει η αυτοπεποίθησή σου να χτυπάει «κόκκινο», χωρίς να έχεις έπαρση. Σκέψου το στυλ του Κλούνεϊ… Ε, να είσαι καλύτερος!

4. Ρίξε τον πήχη

Όταν «στοχεύεις» το super model που είναι η επίσημη καλεσμένη του party, τότε δεκαπλασιάζεις τις πιθανότητες να επιστρέψεις solo στο σπίτι. Από τη στιγμή που ο στόχος σου είναι να κάνεις σεξ, δεν χρειάζεται να πηγαίνεις για τον εντυπωσιασμό. Το 70% των γυναικών που είναι σε ένα ρεβεγιόν είναι τουλάχιστον πάνω από το μέσο όρο. Καλύτερο θα είναι να εντοπίσεις μία όμορφη και όχι εξεζητημένη τύπισσα, που να μην είναι «dressed to kill». Φυσικά, δεν χρειάζεται να πιείς 3 μπουκάλια βότκα, για να σου αρέσει κάποια… Αν συμβεί αυτό, τότε, να είσαι έτοιμος για ένα τρομακτικό, πρώτο πρωινό ξύπνημα, για το 2013.

3. Μίλα της στο αυτί… Μίλα της με υπονοούμενα

Αν έχεις φτάσει στο σημείο να της ψιθυρίζεις στο αυτί, σημαίνει πως είσαι στα μισά της διαδρομής και τα πηγαίνεις πολύ καλά. Πλέον έχεις εξασφαλίσει και κάποια σωματική επαφή… Μπορείς να ακουμπάς το χέρι σου στον ώμο της ή ακόμη και στον αυχένα της, όταν θα της λες πράγματα τύπου «τα σχέδια μου για απόψε περιλαμβάνουν δύο για να επιτύχουν» ή της μιλάς για τη σημαντικότητα της νύχτας.

Δεν έχει σημασία τόσο πολύ αυτά που λες, όσο να είσαι γοητευτικός και φυσικά να μην κουράζεις. Ρώτησέ την κάποια πράγματα, μην μιλάς συνέχεια και σκύψε με τη σειρά σου να την ακούσεις. Hot tip: Μην σκύψεις πολύ. Ας την να στηρίζεται στις μύτες των ποδιών της για να σου μιλήσει!

2. Άφησέ την για 5’

Ζήτησέ της συγνώμη, γιατί θα πρέπει να χαιρετήσεις κάποιους φίλους/να πας τουαλέτα. Περιπλανήσου για λίγο στο χώρο, με άνεση και στυλ. Χαιρέτησε, χαμογέλασε, αστειεύσου… Με την άκρη του ματιού της θα σε παρακολουθεί.

Μπορεί μάλιστα, να σταθείς τυχερός και κάποιος που δεν έχει διαβάσει το συγκεκριμένο άρθρο, να της την «πέσει». Φυσικά και εκείνη θα ξενερώσει. Όταν μάλιστα θα επιστρέψεις με καινούργια ποτά (θα έχεις φροντίσει να πάρεις και για εκείνη) εκείνη θα σε δει σαν τον «ήρωα» της!

1.Δείτε μαζί την ανατολή

Έχουν περάσει 4 ώρες και είστε ακόμη μαζί. Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την έχεις φιλήσει. Για κανένα λόγο! Μόνο μικρές σωματικές επαφές, που ούτε ο διαιτητής δεν σφυρίζει φάουλ. Η κίνηση – ματ θα γίνει με μια ατάκα του στυλ «έχω βαρεθεί εδώ, έλα να πάμε κάπου αλλού»!

Φυσικά και θα διστάσει λίγο, χαμογέλασέ της, καθησύχασέ την και πήγαινέ την κάπου… παραλιακά, για να δείτε την ανατολή του ήλιου. Sex on the beach… Μην το πιείτε, κάντε το! Happy new year!

Πηγή : Koolnews.gr

Σχετικά άρθρα