Η Κατερίνα Παπουτσάκη σέξι στο εξώφυλλο του Down Town

31 Δεκεμβρίου 2015

Για το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί, αλλά και για ό, τι την σημάδεψε στη ζωή της μίλησε στη συνέντευξή της στο Down Town η Κατερίνα Παπουτσάκη.

“Αν κάνω δεύτερο παιδί, θα το κάνω για να έχει ένα αδερφάκι ο Μάξιμος. Έχω κι εγώ έναν αδερφό, όπως και ο Παναγιώτης, τον οποίο τον διεκδίκησα μετά μανίας από τους γονείς μου και τελικά τα κατάφερα. Τον αγαπώ πολύ, είμαστε πολύ δεμένοι, στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο και δεν θέλω το μωρό μου να στερηθεί αυτή τη συντροφιά στη ζωή του”, είπε η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Nine».

inner

Όσον αφορά στο τι την σημάδεψε στη ζωή της, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει: “Το πολιτικοποιημένο περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα. Η δήλωση στα τρία χρόνια μου: «Και εγώ θα γίνω ηθοποιός». Η Σμυρνιά γιαγιά. Η γέννηση του αδερφού. Τα καλοκαίρια στη Σητεία με τη γιαγιά και τον παππού, οι θεατρικές παραστάσεις που έστηνα. Το διαζύγιο των γονιών μου. Η δραματική σχολή με παρότρυνση του Βασίλη Διαμαντόπουλου, δάσκαλού μου στο εργαστήρι. Το θέατρο, η τηλεόραση, ο κινηματογράφος, ο γάμος, η γέννηση του μωρού μου!”.

inner

inner

inner

Πηγή:sportdog.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ