Η πιο πρωτότυπη διαμαρτυρία για πολιτικό: Είναι αηδιαστικός έγραψαν στον αέρα (Photo)

2 Ιανουαρίου 2016
Καλιφόρνια
Σε διαμαρτυρία κατά του Ντόναλντ Τραμπ μετατράπηκε η ετήσια «παρέλαση των ρόδων» στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια, όταν εμφανίστηκαν στον ουρανό μηνύματα κατά της υποψηφιότητας του Ντόναλντ Τραμπ.

Πέντε αεροπλάνα πέταγαν για σχεδόν μία ώρα, σχηματίζοντας με τις άσπρες γραμμές που δημιουργούνται φράσεις όπως «Η Αμερική είναι υπέροχη», «Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός» και «Όποιος να’ ναι εκτός από τον Τραμπ».

«Εγκέφαλος» της διαμαρτυρίας είναι ένας αμερικανός επιχειρηματίας, ο Σταν Πάτε από την Αλαμπάμα, ο οποίος -όπως ο ίδιος δήλωσε- θεωρεί τον Τραμπ ελεεινό. Υποστήριξε, μάλιστα, πως αυτή η παρέμβαση ήταν «μόνο η αρχή», καθώς έχει πληρώσει για να μεταδοθούν μηνύματα εναντίον του Τραμπ σε κολεγιακούς αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο Πάτε, που όπως ο Τραμπ είναι κτηματομεσίτης, έχει χρηματοδοτήσει στο παρελθόν προεκλογικές εκστρατείες τόσο Δημοκρατικών όσο και Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων.

Στην τρέχουσα εκστρατεία έχει συνεισφέρει στην καμπάνια του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μάρκο Ρούμπιο.

μπιο.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...