Ανανέωσε το ντύσιμό σου με ελάχιστα χρήματα!

Aπό τη fashion editor, Simone p./

Με τα κατάλληλα μυστικά αλλά και με ελάχιστα έξοδα μπορείτε να επενδύσετε στα αξεσουάρ και να διανθίσετε τη γκαρνταρόμπα σας πολύ εύκολα. Έχοντας γυρίσει όλη την αγορά, διάλεξα τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές από παπούτσια, τσάντες και διάφορα accessories που ακόμα και αν φοράτε ένα απλό μαύρο παντελόνι σε ανδρική γραμμή και ένα μαύρο πουλόβερ μπορείτε να δείχνετε καλοντυμένες και κομψές. Στον παραπάνω συνδυασμό προσθέστε και το κλασικό λευκό  t-shirt ή πουκάμισο για να φαίνεται κάτω από το πουλόβερ και να σπάει την μονοχρωμία.

Λάτρεψα αυτές τις μπαλαρίνες στο H&M! Μόνο με 12.95€ σε πολύ αριστοκρατικό μπλε βελούδο ή σε all time classic μαύρο δέρμα. Το λάστιχο που σουρώνει και ο μεγάλος φιόγκος θυμίζουν το διαχρονικό πια σχέδιο της Miu Miu. Με λεπτό μαύρο καλσόν δείχνουν ότι πρέπει από το πρωί έως και το βράδυ. (Και να θυμάστε πως οι γυναίκες με flat το βράδυ δείχνουν πάντα πιο κομψές… θα σας εξηγήσω τη θεωρία μου σύντομα!)

Τολμήστε ένα old Hollywood glamour κολιέ και δε θα πέσετε έξω. Στο Accessorize, πρωτοπόρος στο να μας δίνει τη χαρά να βρίσκουμε τα hottest αξεσουάρ της μόδας, θα βρείτε τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια. Δώστε έμφαση στο στυλ, που πρέπει να παραπέμπει σε παλιό αλλά πολύ αριστοκρατικό. Διαλέξτε το απαντώντας στην ερώτηση: τι θα φορούσε στο λαιμό η Grace Kelly στο χορό των Oscars? Εσείς θα το συνδυάσετε με απλές μακρυμάνικα μπλούζες ΧΩΡΙΣ σχέδια και κατά προτίμηση μονόχρωμες. Σκεφτείτε πόσο ‘ανεβάζετε’ ένα απλό γκρι πουλοβεράκι με κοφτό λαιμό και 3/4 μανίκι, με αυτό στο λαιμό. (Tip: κουμπώνετε το κολιέ ώστε να κρέμεται εκεί ακριβώς που ξεκινάει η λαιμόκοψη της μπλούζας…υπάρχει λόγος!)

 

Celine-ιάζουν αλλά τις λατρεύω! Είμαι υπέρμαχος της αυθεντικότητας, και ειδικότερα στις τσάντες είμαι πολύ αυστηρή αλλά αυτό το επιτρέπω. Για να μην κοροϊδευόμαστε και οι δύο μου επιλογές είναι εμπνευσμένες από τις κλασικές τσάντες της Celine, αλλά έχω πολλούς λόγους. Το Zara έχει κάνει άλματα προόδου στην ποιότητα δέρματος που χρησιμοποιεί και οφείλω να το αναγνωρίσω. Έχουν υπέροχα χρώματα, λογικές τιμές (60€ η κόκκινη και 90€ η μαύρη) και μου φαίνονται πολύ πρακτικές για το γραφείο! (Tip: παρατηρώ στο δρόμο πως οι γυναίκες που κουβαλάνε τεράστιες υπερφορτωμένες τσάντες νιώθουν περιέργως μια περηφάνια που φαίνεται στο βάδισμα τους… δεν ξέρω γιατί αλλά το μοντέλο επιτυχημένη επιχειρηματίας με πολλές ευθύνες είναι λίγο passé).

Ναι αμέ! Γάντια! Γιατί όχι? Προστατεύουν τα χέρια από το κρύο, σώζουν όταν έχεις ξεχάσει να κάνεις μανικιούρ και δείχνουν πολύ sexy! Οι άντρες λατρεύουν τα μαύρα γάντια στα χέρι μας αλλά επειδή…δε με ενδιαφέρει και πολύ η άποψη τους έβαλα και ένα ψαροκόκαλο και ένα καρό (έτσι για να δικαιολογηθώ!) Υπέροχα βρήκα στο Marks & Spencer μόνο με 30€!

Καλή σας εβδομάδα!

Simone p./

Σχετικά άρθρα