Street Fashion 2. Πώς ντύνονται οι Ιταλίδες;

Επειδή μας το ζητήσατε: Street fashion στην Ιταλία, μέρος δεύτερο! Φωτογραφήσαμε καθημερινές γυναίκες στους δρόμους της Ιταλίας. Ελάτε να πάρουμε ιδέες για το ανοιξιάτικο ντύσιμό μας από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ευρώπης!

Γράφει η fashion editor, Κατερίνα Καζία

 

 

 

 

 

H Alex με χαλαρή και casual διάθεση φοράει ένα τζιν dirty πουκάμισο ως jacket και από κάτω ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι. Τα συνδυάζει με μια τυπωμένη πολύχρωμη φούστα, με το μαύρο καλσόν και τα μποτάκια. Περνάει με έναν έξυπνο τρόπο από το χειμώνα στην άνοιξη. Μη διστάσετε και εσείς να συνδυάσετε πιο ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας με κάποια άλλα από την χειμερινή. Μπορεί να προκύψουν ενδιαφέροντες συνδυασμοί!

 Η Giulia έχει υιοθετήσει ένα πιο κλασσικό και κομψό στυλ, εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον, γιατί παίζοντας με τις λεπτομέρειες, όπως τα αξεσουάρ, τον σκελετό των γυαλιών της και το εκκεντρικό μανικιούρ, δίνει μια άλλη τροπή στο στυλ της! Τα κλασσικά ρούχα είναι σταθερή αξία στη ντουλάπα μας και όπως βλέπετε πάντα υπάρχουν τρόποι να τους δίνουμε μια άλλη διάσταση.

Η Sonia με έντονη ροκ διάθεση φοράει ένα μίνι γκρι φόρεμα με ένα βίντατζ γούνινο σακάκι. Τα σκουλαρίκια κρίκοι, το τατουάζ και το ροκ attitude ολοκληρώνουν το σύνολο. Είναι πάντα πολύ σημαντικό και όμορφο, στο ντύσιμο μας να εκφράζουμε στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Η Ελεονώρα παίζει με τα χρώματα και τα καταφέρνει περίφημα! Οι χρωματικές αποχρώσεις στα παπούτσια της ταιριάζουν άψογα με αυτές των μαλλιών της, της ζακέτας και των χρυσών αξεσουάρ. Με αυτά τα βασικά κομμάτια που φοράει δημιουργεί ένα χαλαρό στυλ με έμφαση σε ορισμένα σημεία.

Η Giulia προτιμά το ουδέτερα χρώματα και τα πιο κλασσικά κομμάτια που προσδίδουν κύρος στις επαγγελματικές εμφανίσεις και αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Πολύ σωστά διαλέγει να προσθέσει μια εύθυμη νότα φορώντας ένα φουλάρι στα μαλλιά και έντονο κραγιόν. Τα διαχρονικά κομμάτια, όπως π.χ. ένα μαύρο σακάκι και αντίστοιχα μαύρες μπαλαρίνες δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα.

Η Cinzia έχει μια σαφή προτίμηση στα άνετα casual ρούχα στα οποία προσθέτοντας πολλά διαφορετικά αξεσουάρ και ψηλοτάκουνες μπότες αναδεικνύει την θηλυκή τους πλευρά. Οι πιο χαλαρές φόρμες των ρούχων αυτών ταιριάζουν απόλυτα στη ψηλόλιγνη σιλουέτα της. Δίνει πολύ σωστά σημασία στις λεπτομέρειες  και ακόμα και οι κάλτσες που φοράει ταιριάζουν απόλυτα με το όμορφο σύνολο. Προσοχή στις λεπτομέρειες λοιπόν, ακόμα και αν θεωρείτε ότι δεν είναι απόλυτα ορατές, είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!

Ευχαριστώ τα κορίτσια για την υπέροχη συνεργασία και ιδιαίτερα την φωτογράφο μας την Cinzia! Ελπίζω και εσείς με τη σειρά σας να το βρήκατε ευχάριστο και ενδιαφέρον!

 

Σχετικά άρθρα