Πού θα βρω όμορφα δώρα από 0.50 ευρώ;

Τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ και οι υποχρεώσεις για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα αυξάνουν… Σας ετοίμασα μια λίστα με τα καλύτερα bazaars  για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Τα δώρα, όταν αγοράζονται και χαρίζονται με αγάπη, όσο μικρά και οικονομικά και αν είναι έχουν τεράστια αξία. Πόσο μάλλον όταν τα λεφτά που ξοδεύονται πηγαίνουν σε έναν καλό σκοπό.

* Η γκαλερύ CAN της Χριστίνας Ανδρουλιδάκη διοργανώνει ένα ευφάνταστο Χριστουγεννιάτικο bazaar προσφέροντας ιδέες για τους φίλους του design και όχι μόνο. Έργα τέχνης, αντικείμενα και πόστερς σε τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ. Αναγνωστοπούλου 42, Κολωνάκι, καθημερινά έως τις 8μ.μ. | [email protected] | 210.3390833

 

* Για τις μοδάτες, απαραίτητη είναι η επίσκεψη στο LUCKY STARS X-MAS EDITION.

Το 360 New Concept Bazaar μεγάλωσε ένα χρόνο και γιορτάζει ένα πενθήμερο γεμάτο, εκπλήξεις, δώρα, μουσική και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Στο 360ο New Concept Bazaar ‘’Lucky Strars X-Mas Edition‘’ θα βρείτε από δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών (Calliope Karvounis, Maria Mastori, Katerina Alexandraki), Haute Couture και Prêt a Porter (Valenitno, Krizia, Rocco Barocco), Vintage συλλογές, ρετρό αντικείμενα και αξεσουάρ γνωστών οίκων, καθώς και τα super κοσμήματα cHARISmatic creations από ανακυκλώσιμα υλικά, μέχρι φυσικά προιόντα ομορφιάς και χειροποίητα σαπούνια, πλεκτές δημιουργίες σε ρούχα & αξεσουάρ, χειροποίητες τσάντες αλλά και οργανικά T-Shirts για όλη την οικογένεια, κεριά, πρωτότυπα φωτιστικά και διακοσμητικά για το σπίτι. Όλα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές εώς και με 70% έκπτωση!

Επίσης: ένας μεγάλος διαγωνισμός σας περιμένει κάθε μέρα. Ανακαλύψετε τα χρυσά αστέρια που είναι κρυμμένα σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα και σε διάφορα αντικείμενα για να τα κερδίσετε!

Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής, Σύνταγμα. Καθημερινά και μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 10.30 – 21.30.

HAPPY HOURS: Καθημερινά 14.00-17.00  κερδίστε επιπλέον έκπτωση εώς και 30% σε όλα τα είδη του bazaar!!!

Περάστε από το πάντα ανατρεπτικό και αγαπημένο Booze, ακολουθήστε το λαβύρινθο και θα βρεθείτε σε ένα φανταστικό bazaar με πολλά ενδιαφέροντα αντικείμενα, από ρούχα νέων σχεδιαστών και καλλιτεχνικές φωτογραφίες προς πώληση μέχρι τα πιο λαχταριστά muffins της Muffins n’ more και τα super cute διακοσμητικά της Ειρήνης Μιχοπούλου.  Μην παραλέιψετε να επισκεφθείτε το κιόσκι των Majorana, Holy Mustache και Ελένης Τζίμα που αποτελούν την διατροφική κολεκτίβα των HOLY FOOD. Ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από την έννοια της ζωντανής διατροφής και παρουσιάζουν πιάτα από βιολογικές τροφές (άθερμες ή με την λιγότερη δυνατή επεξεργασία) παραδοσιακών σπόρων συνδυάζοντας την υγεία με την γαστρονομία.

Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα. | Καθημερίνα έως τις 24 Δεκεμβρίου | 14.00 – 24.00 (Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου: 14.00 – 18.00)

Και με φιλανθρωπικό χαρακτήρα…

*Athenaeum

Tο διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο Athenaeum (Αδριανού 3, Θησείο, τηλ.: 210 3211987) θα μετατραπεί σε μια μεγάλη αγορά με δώρα σε προσιτές τιμές που ξεκινούν από  0,50€. Διαλέξτε ανάμεσα σε σπιτικές μαρμελάδες, κρητική ρακή, μυρωδάτο ξίδι, κρασί, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, όλα φτιαγμένα από τα μέλη του κέντρου, αλλά και βιβλία, CDs, DVDs, κοσμήματα, κεριά, στολίδια, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των δραστηριοτήτων του μη κερδοσκοπικού κέντρου. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 19:00. Κυριακές, παραμονή Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και από 27 έως 31/12 από τις 11.00 μέχρι τις 16.00. Αδριανού 3, Θησείο | 210.3211987

* Υπαίθρια αγορά μπροστά από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής στην οδό Ακαδημίας στις 20 Δεκεμβρίου. Στον προαύλιο χώρο, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00 όλοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ Δομή προσφέρουν κατασκευές από χαρτί, πηλό, ανακυκλώσιμα υλικά, στολίδια, αξεσουάρ και πολλές λιχουδιές, σε πολύ χαμηλές τιμές. Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί μουσικά και θεατρικά δρώμενα βασισμένα σε αγαπημένα παραμύθια. Κάθε αγορά σας θα ενισχύσει το Ταμείο Άπορων Μαθητών του ναού.

*Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και σωματείο Καλυψώ

Τα μέλη του σωματείου Καλυψώ μας ευαισθητοποιούν με το μήνυμά τους «οι πληροφορίες μεταδίδονται, η ψωρίαση όχι!» διοργανώνοντας ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο bazaar στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, θα βρείτε υπέροχα και φθηνά δώρα όπως χειροποίητα διακοσμητικά, βιβλία, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, έργα τέχνης και σπιτικές λιχουδιές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη δράσεων του συγκεκριμένου φορέα που απευθύνονται σε ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Πειραιώς 100, Γκάζι |10:00 – 20:00.

 

 Μην ξεχάσετε ένα δωράκι και για τον εαυτό σας…!

Simone p./

Σχετικά άρθρα