Που θα βρω φθηνά ελληνικά ρούχα και αξεσουάρ;

Το μαγαζί της εβδομάδας!

Από την fashion editor, Στέλλα Καμπανού.

Κατεβαίνοντας την Σόλωνος στο Κολωνάκι, η βιτρίνα ενός μαγαζιού -από τα πολλά- θα σας τραβήξει σίγουρα το βλέμμα. Το Gingerbread είναι ένα γλυκό, χρωματιστό κατάστημα που αντιστέκεται στο γκρι αυτής της πόλης. Με την όμορφη διακόσμησή του και φυσικά με τα ακόμη πιο όμορφα ρούχα του στο κάνει αδύνατο να το προσπεράσεις.

Εκεί βρήκαμε ιδιαίτερα κομμάτια αντρικών και γυναικείων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ μεγάλη είναι και η συλλογή τους σε χειροποίητα και οικονομικά vintage κομμάτια.Ενδεικτικά τα Pepper Tree, Sugarhill, Arkclothing, Bibi-lou και xc-xacaret, είναι κάποια από τα brands που έρχονται κατευθείαν από Αγγλία, Ολλανδία και Ισπανία και διατίθενται στο κατάστημα ενώ εκεί θα βρείτε και τα χειροποίητα ελληνικά αξεσουάρ Mellypop .

 

Τις τσάντες που θα βρείτε στο Gingerbread σίγουρα δεν τις έχετε ξαναδεί πουθενά αλλού. Οι τιμές τους ξεκινούν από 20 ευρώ. 

Αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διαλέξουμε κάποιο αγαπημένο κομμάτι για να σας προτείνουμε. Τα φορέματα, τα περισσότερα ελληνικά της εταιρείας True Love, τα μπλουζάκια, τα παντελόνια, τα αξεσουάρ, ήταν όλα μοναδικά! Tα αντρικά T-shirt, που βρίσκονται αυτές τις μέρες και σε προσφορά στα 10 ευρώ, ήταν ένα κι ένα!

Εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτό το  φόρεμα της σειράς True-Love το οποίο και φρόντισα να κατοχυρώσω! Η ποιότητα του εκπληκτική, η τιμή του 41 ευρώ και το σημαντικότερο όλων, προϊόν ελληνικό!

Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα είστε στο Κολωνάκι, κάντε μια βόλτα στη Σόλωνος και περάστε από το Gingerbread, σας υπόσχομαι είναι τόσο γλυκό όσο το όνομά του!

 Το Gingerbread, βρίσκεται Σόλωνος 52, στο Κολωνάκι. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 21 31 802 – 210 33 88 892. Εmail: info@true-love.gr

 

Σχετικά άρθρα