Τζιχαντιστές απειλούν την Ευρώπη με τηλεκατευθυνόμενες οχήματα- βόμβες

6 Ιανουαρίου 2016

Οι τρομοκράτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές επιθέσεις έχουν δημιουργήσει ακόμα και τηλεκατευθυνόμενα οχήματα-βόμβες.

Σε αυτήν την αποκάλυψη προχώρησε το δίκτυο Sky News δίνοντας στη δημοσιότητα υλικό από τα πειράματα που κάνουν οι μαχητές για τις επιθέσεις τους κατά της Δύσης.

Όπως σημειώνει το βρετανικό Μέσο, σε ένα «πανεπιστήμιο» που εδρεύει στην πόλη της Ράκα της Συρίας, εργάζονται πάνω στην κατασκευή τηλεκατευθυνόμενων οχημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κινητές βόμβες σε χτυπήματα που θα έχουν πραγματικά καταστροφικά αποτελέσματα.

Το Ισλαμικό Κράτος, έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τις δυτικές υπηρεσίες ασφαλείας καθώς μπορούν να τροποποιήσουν παλιούς πυραύλους έτσι ώστε να καταρρίψουν επιβατικά αεροσκάφη.

Όπως σημειώνει το Sky News, το μαγνητοσκοπημένο υλικό έφτασε στα χέρια του από έναν αιχμάλωτο μαχητή του Ισλαμικού που είχε τραβήξει όσα σχεδίαζαν στην «μονάδα έρευνας και οργάνωσης» της τρομοκρατικής οργάνωσης. 

Ταυτόχρονα, υλικό ανακαλύφθηκε και από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, όταν συνέλαβε εκπαιδευτή της τρομοκρατικής οργάνωσης που είχε σκοπό να το μεταφέρει στην Ευρώπη. 

Επιπλέον, αποστάτης που βρέθηκε στην Τουρκία, τόνισε ότι το άκρως απόρρητο πρόγραμμα σχεδιαζόταν στην Ράκα και είχε αποκλειστικό σκοπό τις επιθέσεις σε δυτικές χώρες.

Πηγή: www.real.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy