Μεταμόρφωσε τα παπούτσια της κόρης σου με 5 ευρώ!

Τα κορίτσια στην εφηβεία αλλά και όχι μόνο αγαπούν τα σταράκια, τις μπαλαρίνες και τα σπορ υφασμάτινα παπούτσια. Και επειδή τα αγαπούν τόσο πολύ, τα φορούν συνέχεια και συνέχεια θέλουν να τα αλλάζουν. Για να μη ξοδεύεσαι αλλά ούτε να της χαλάσεις το χατήρι,  μεταμόρφωσέ τα ! Δεν χρειάζεται πολύ κόπο αλλά όρεξη για δημιουργία! Ζωγράφισέ τα, παίξε με καρφίτσες, στρασάκια, γυαλιστερές πέτρες…

Από την beauty editor Λούσυ Καλαγκιά.

Τα τρουκς τα βάζουμε κυρίως στα πλαϊνά του all star, οπότε με ένα στυλό, βάζουμε το σημείο που θέλουμε να τα βάλουμε. Τα τρουκς δεν χρειάζονται κάποιο ειδικό εργαλείο, αφού έχουν από μόνα τους κάποια «δοντάκια» τα οποία μπορούμε να τα βάλουμε μόνες μας με το χέρι, απλά πρέπει να τα σφίξουμε αρκετά καλά. Ακόμη, μπορείς  με τον ίδιο τρόπο να τα βάλεις και σε μπλούζες.

Που μπορούμε να τα βρούμε σε προσιτές τιμές;

Από ένα κατάστημα με είδη ραπτικής ή στο Μοναστηράκι, στα χειροποίητα κοσμήματα. Ακόμη, στο e-bay μπορείτε να τα βρείτε τα 50 τρουκς και 1 ευρώ!

Μια άλλη ιδέα που μπορείς να κάνεις στο all star σου είναι, στην μύτη του παπουτσιού, να κολλήσεις διάφορες πέτρες τύπου Swarovski (κοστίζουν και αυτές ελάχιστα  περίπου 1,5 ευρώ η πενηντάδα) με ένα πιστόλι σιλικόνης. Μπορείς, να γεμίσεις όλη την επιφάνεια. Το πιστόλι σιλικόνης μπορεί κάποιος να το βρει σε καταστήματα με κοσμήματα αλλά και σε χρωματοπωλεία.

Σε μια μπαλαρίνα, μπορείς να καρφιτσώσεις, διάφορες δικές σου προσωπικές καρφίτσες –είτε ίδιες,είτε διαφορετικές- και να δημιουργήσεις έτσι τα δικά σου μοναδικά και ξεχωριστά παπούτσια!

 

Και κάτι που σίγουρα δεν είχες σκεφτεί είναι να ζωγραφίσεις πάνω στα παπούτσια σου, ότι θες, αφού υπάρχουν ειδικά χρώματα κατάλληλα για υφάσματα. Τους συγκεκριμένους μαρκαδόρους μπορείς να τους βρεις μέχρι 10 ευρώ!

Σχετικά άρθρα