Τι θα ψωνίσω στις εκπτώσεις;

Οι εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας, έξυπνα και οικονομικά!  Για να μην ξοδέψουμε όμως άσκοπα τα χρήματα μας, είναι σημαντικό να έχουμε υπ’ όψιν μας τα παρακάτω.

Από την Fshion editor, Στέλλα Καμπανού

 

 

 

 

 

Αγοράζουμε μόνο ότι μας λείπει!

Πριν ορμήξουμε στα μαγαζιά αγοράζοντας εκείνο το ζευγάρι σκουλαρίκια που βρήκαμε σε προσφορά ή εκείνο το μπλουζάκι που είχαν δίπλα στο ταμείο, πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας μια πολύ σοβαρή ερώτηση: Τί χρειάζομαι;” Πόσες φορές δεν βγήκατε για ψώνια με σκοπό να πάρετε καινούργια παπούτσια γιατί τα προηγούμενα χάλασαν και δεν βρεθήκατε με τρεις, τέσσερις τσάντες γεμάτες με ένα σωρό πράγματα αλλά τελικά χωρίς παπούτσια;

Κάντε έναν έλεγχο στην ντουλάπα σας ή στις βαλίτσες με παλιά ρούχα που έχετε στην αποθήκη ή κάτω από το κρεβάτι, βρείτε τις ελλείψεις σας, σημειώστε τις σε ένα χαρτάκι και αφού κάνετε μια έρευνα αγοράς στα μαγαζιά ή ακόμα πιο εύκολα στο ίντερνετ και στην συνέχεια, προχωρήστε την αγορά.

 

Επενδύουμε στην ποιότητα!

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι, στην πραγματικότητα, η ευκαιρία μας να αγοράσουμε κάτι που δεν θα μπορούσαμε χωρίς την μείωση των τιμών.

Είτε μιλάμε για επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ είτε για βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που θέλουμε να κρατήσουμε για αρκετές σεζόν, όπως αυτό το ζευγάρι ιταλικές δερμάτινες μπότες, προτεραιότητα μας είναι η ποιότητα, η οποία ως γνωστόν κοστίζει. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη περίοδος να βρούμε την ποιότητα που αναζητούμε στην τιμή που μπορούμε να αντέξουμε!

 160,00 ευρώ  (Αρχική Τιμή: 225,00 ευρώ)

Προτιμούμε τα basics κομμάτια!

Στις εκπτώσεις θα βρούμε ρούχα της σεζόν που φεύγει. Κομμάτια δηλαδή, παλαιότερων τάσεων που δύσκολα θα ξαναφορεθούν και τον επόμενο χειμώνα! Αν ψάξετε όμως, θα ξετρυπώσετε βασικά κομμάτια όπως ένα καλό μαύρο παντελόνι, ένα μάλλινο μπλέιζερ, κλπ., η γραμμή και τα χρώματα των οποίων είναι διαχρονικά και ελάχιστα επηρεάζονται από τις τάσεις κάθε χρονιάς. Τα βασικά κομμάτια είναι πολύ οικονομικά και αποτελούν τους μπαλαντέρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας, είναι καλό λοιπόν να έχουμε περισσότερα από ένα!

ZARA basic blazer 25,99 ευρώ (Αρχική Τιμή  59,95 ευρώ)

Όσο πιο φτηνά, τόσο πιο πολλά!

Υπάρχουν γυναίκες που νοσταλγούν τις εποχές που χρειαζόσουν κάποιον να σε βοηθήσει με τις τσάντες από τα ψώνια. Ναι, το παραδέχομαι είμαι μια από αυτές! Νοσταλγώ τη γλυκιά κούραση των χεριών μου από το βάρος, εκείνο το χαμόγελο ικανοποίησης που ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό μου προχωρώντας στην Ερμού. Ματαιότητες, θα μου πείτε, αλλά νοσταλγία είναι αυτή, τη δικαιούμαι! Για όλες εμάς λοιπόν, που η κρίση μας περιόρισε στη μια σακούλα με τα απολύτως απαραίτητα, οι εκπτώσεις είναι η δική μας Ντίσνεϋλαντ! T-shirt από 4 ευρώ, φούστες με 5 ευρώ, φορεματάκια με 10 ευρώ κλπ., συσσωρεύονται στα ταμεία και γεμίζουν αρκετές σακούλες με ελάχιστο κόστος!

 

Ότι κι αν επιλέξετε να αγοράσετε, όπως κι αν αποφασίσετε να ξοδέψετε τα χρήματα σας, ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας φανούν χρήσιμες!

 

Καλά ψώνια!

 

 

Σχετικά άρθρα