Τι κάνουν οι έξυπνες γυναίκες στο σεξ που δεν το κάνουν οι άλλες

8 Ιανουαρίου 2016
Έχουμε πει πολλές φορές πως ο γυναικείος οργασμός είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Επιστήμονες προσπαθούν εδώ και αιώνες να τον αποκρυπτογραφήσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά σχετικά με αυτόν. Τώρα, Βρετανοί ειδικοί διαπίστωσαν πως οι συναισθηματικά έξυπνες γυναίκες έχουν περισσότερους οργασμούς.
 
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο King’s College του Λονδίνου στη Βρετανία έκαναν έρευνες σε μια ομάδα γυναικών διαφόρων ηλικιών.
Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά και απόδοση. Στη συνέχεια απάντησαν και σε ειδικά σχεδιασμένα τεστ που μετρούν τη συναισθηματική ευφυΐα.
 
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι γυναίκες που έχουν υψηλό δείκτη συναισθηματικής νοημοσύνης είναι εκείνες που απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και έχουν συχνότερους οργασμούς, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ είτε ακόμα και κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης.
 
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Οι ειδικοί εξηγούν πως η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε με ακρίβεια τα συναισθήματά μας και η δυνατότητα να τα εκφράζουμε προκειμένου να βοηθήσουν τη σκέψη μας. Μάλιστα ο EQ (δείκτης συναισθηματικής νοημοσύνης) τα τελευταία χρόνια θεωρείται ανώτερος και από το IQ!
 
Οι ειδικοί θεωρούν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη έχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία των γυναικών καθώς επηρεάζει την ικανότητά τους να επικοινωνούν τις σεξουαλικές επιθυμίες στον σύντροφό τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.
 
healthview.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)
Η Σκέψη της ημέρας
Osho (Bhagwan Shree Rajneesh)