Πώς να ντυθώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών, και είτε είμαστε φαν της συγκεκριμένης γιορτής είτε όχι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδεσμευτούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να το διασκεδάσουμε!

Από την fashion editor, Στέλλα Καμπανού

 

 

 

 

 

Ανεξάρτητα με το τι θα επιλέξετε να κάνετε εκείνη τη μέρα, είτε συναντηθείτε με το έτερον ήμισυ στο σπίτι ή κάπου έξω, είτε βρεθείτε με φιλικά ζευγάρια φροντίστε να δώσετε στην εμφάνισή σας  εορταστική διάθεση, επιλέγοντας τι άλλο; Κόκκινο!

Γιατί κόκκινο;

Η συσχέτιση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με το κόκκινο χρώμα δεν είναι καθόλου τυχαία! Στις δυτικές κοινωνίες το κόκκινο χρώμα είναι συνυφασμένο με τον έρωτα, το πάθος, τον ενθουσιασμό και την ένταση, ενώ πρόσφατα πειράματα απέδειξαν, ότι το κόκκινο χρώμα μας κάνει περισσότερο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο!

Φορώντας κόκκινα ερχόμαστε στο επίκεντρο, συγκεντρώνουμε τα βλέμματα και είναι σαν να λέμε στον κόσμο “Είμαι εκπληκτικός άνθρωπος και δεν φοβάμαι να το δείξω!”. Αυτή η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουμε ελκύει το σύντροφό μας, υπαρκτό ή δυνητικό, και μας κάνει να φαινόμαστε πιο σίγουρες, πιο σέξι και πιο τολμηρές. Άλλωστε η τόλμη είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει κανείς ένα τόσο έντονο χρώμα.

Καθώς, όμως, είπαμε ότι  πρόκειται για έντονο χρώμα και ίσως δεν είναι για όλες μας το ίδιο εύκολο να το υποστηρίξουμε, εμείς δημιουργήσαμε για εσάς τέσσερις διαφορετικές προτάσεις βασισμένες σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, για κάθε τύπο γυναίκας και για κάθε περίσταση!

Το φόρεμα.

 

Το Μπλέιζερ.

 

Τα αξεσουάρ.

 

Το παντελόνι.

 

 

Σχετικά άρθρα