Ρούχα μεγάλων σχεδιαστών με έκπτωση 90% ;

Κακά τα ψέμματα. Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τα επώνυμα και εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ, ανεξάρτητα από το αν το αντέχει η τσέπη μας. Ευτυχώς για εμάς υπάρχει ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που προσφέρει δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών και οίκων μόδας σε εξαιρετικές τιμές. Το Bohbo, Bohemian Bourjois, στην οδό Ιπποκράτους είναι ό,τι ακριβώς ψάχναμε!

Γράφει η fashion editor Στέλλα Καμπανού

Τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα καταστήματα vintage και second hand γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και αποτελούν δημοφιλή προορισμό για όλους τους δεινούς shoppers, όχι μόνο για την ευχαρίστηση του να ψάχνεις χωρίς να ξέρεις τι μοναδικό θησαυρό θα ανακαλύψεις αλλά και για τις τιμές ευκαιρίας! Τι θα λέγατε τώρα για ένα κατάστημα που ναι μεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και στο οποίο μπορούσαμε να βρούμε επώνυμα-διαπιστωμένα- αυθεντικά ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων μόδας με έκπτωση από 50 έως και 90%;

Στην οδό Ιπποκράτους 39 στην Αθήνα, βρίσκεται το BOHBO, ο παράδεισος του επώνυμου ρούχου! Σε έναν πολύ χαριτωμένο και φιλόξενο χώρο θα βρείτε ρούχα, τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ και κοσμήματα σχεδόν αποκλειστικά από γνωστές μάρκες όπως Balenciaga, Gucci, Balmain, Fendi, Dolce & Gabbana, Marni, Luis Vuitton, Prada, Jimmy Choo και πολλές ακόμα!

Αρκετά είδη είναι αχρησιμοποίητα, με καρτέλες και κουτιά! Το ποσοστό της έκπτωσης εξαρτάται από την αρχική τιμή, τη χρονολογία, τον σχεδιαστή, την κατάσταση. Εδώ θα ανακαλύψετε ακόμα και παπούτσια Manolo Blahnik σε τιμή 70% κάτω τις αρχικής!

Όλα τα κομμάτια βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση,  είναι προσεχτικά επιλεγμένα από την ιδιοκτήτρια, η οποία ζώντας στην Γερμανία και ούσα στη βιομηχανία της μόδας, αγάπησε την συγκεκριμένη αγορά και αποφάσισε να κάνει τη δική της προσπάθεια τρία χρόνια πριν!

Το κατάστημα έχει αποκτήσει σταθερούς πελάτες, οι οποίοι συχνά ενημερώνονται μέσω του site (www.bohbo.eu) για τα καινούργια κομμάτια μιας και το stock ανανεώνεται συνέχεια και δεν διστάζουν να κατοχυρώσουν ηλεκτρονικά τις καλύτερες ευκαιρίες. Για αυτό μην χάνετε χρόνο, ίσως η επόμενη ευκαιρία να βρίσκεται ένα κλικ μακριά!

Το Bohbo βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 39, στο Κολωνάκι. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 33 89 202, Email: [email protected]

Σχετικά άρθρα