Ποια γυαλιά ηλίου θα φορεθούν φέτος;

Η άνοιξη μπήκε πλέον για τα καλά και οι ηλιόλουστες, απριλιάτικες μέρες απαιτούν να προστατεύσουμε τα μάτια μας με στυλ!

Στρογγυλά, oversized, aviator, όποιο κι αν είναι το στυλ που προτιμάτε, τα γυαλιά ηλίου είναι το απόλυτο trend της φετινής άνοιξης! Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες τάσεις της σεζόν για τα μάτια σας μόνο!

Μικρά, μεσαία, μεγάλα, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι το must have αξεσουάρ της σεζόν!

Τα γυαλιά με διακοσμημένο σκελετό, κυρίως με floral μοτίβα αποτελούν την πλέον πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα πρόταση της φετινής άνοιξης!

Ποιος είπε ότι τα γυαλιά πρέπει να είναι μονόχρωμα; Ο οίκος Dolce & Gabbana προτείνει μεγάλα εντυπωσιακά γυαλιά με ριγέ σκελετό σε λαχταριστά, καλοκαιρινά χρώματα!

Χρωματιστοί φακοί! Ζωηρά ροζ, σμαραγδί της θάλασσας, κίτρινο του λεμονιού και οι περισσότερες αποχρώσεις του μπλε κυριάρχησαν στις ανοιξιάτικες πασαρέλες!

Γεωμετρία και στα γυαλιά! Ο οίκος Fendi, συνοδεύοντας αρμονικά τις δυναμικές σιλουέτες της ανοιξιάτικης συλλογής του, διατήρησε το υπερμεγέθες, γεωμετρικό στυλ και στα γυαλιά ηλίου!

Cat-eye! Τα συγκεκριμένα γυαλιά με την 50’s αισθητική μπορεί να μην έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους φέτος, συνεχίζουν όμως δυναμικά, κατακτώντας τις καρδιές μας και την άνοιξη του ’13!

Σχετικά άρθρα