Ήρθε η άνοιξη! Ποια χρώματα να φορέσω;

Τι

Παρόλο που η χώρα μας το τελευταίο διάστημα βρίσκεται πολύ μακριά από τις εξελίξεις της μόδας, αυτή δεν παύει να υπάρχει, να δημιουργεί και να προτείνει!

Η ζύμωση των νέων τάσεων συνεχίζεται διασταυρώνοντας  μεταξύ τους νέες δεξιότητες σχεδιαστών και ικανότητες επιστημόνων, αλλάζοντας διαρκώς τα δεδομένα της. Νέες δημιουργικές ιδέες, που στο βασικό τους επίπεδο, στηρίζονται στη διαρκή εξέλιξη των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, και έχουν ως θεμελιώδη αρχή, τη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.

Αντίστοιχα οι γραμμές και τα σχήματα μεταβάλλονται και αναδεικνύονται μέσα από ενδιαφέροντες και φρέσκους χρωματικούς συνδυασμούς.

Συνδυασμοί  χρωμάτων που χαρακτηρίζονται από φως και καθαρότητα, δημιουργώντας  νέες αντιλήψεις  για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013.

Από τον ενδυματολόγο, Νίκο Τσιγαρό.

 

 

 

 

 

Σε προηγούμενο άρθρο, είχαμε παρουσιάσει τα χρώματα που θα είναι φέτος στην μόδα, για την άνοιξη – καλοκαίρι 2013. Όμως, επειδή οι χρωματισμοί είναι έντονοι και ιδιαίτερα ζωντανοί, για να μην πέσουμε στην “παγίδα” και συνδυάσουμε λάθος τα χρώματα, στο τωρινό κείμενο, θα σας αναδείξω τον σωστό τρόπο που μπορείτε να συνδυάσετε τα φετινά χρώματα με αρμονία μεταξύ τους!

Οι τέσσερις βασικοί κανόνες των χρωματικών σχεδιασμών είναι:

 

 

Σχετικά άρθρα