Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας! (11/1)

11 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά σε έντονους ρυθμούς, με σένα να νιώθεις έντονη την ανάγκη της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας γι’ αυτό και δεν πρόκειται να προσπαθήσεις περισσότερο με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αφού έχεις ήδη τις απαραίτητες κινήσεις και έχεις δώσει το στίγμα σου. Η παραπάνω πίεση άλλωστε μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα μπορεί να φέρει οπότε αν ενδιαφέρεται, θα ανταποκριθεί, αν όχι, δε θα επιμείνεις.
Σε σχέση: Αν νιώθεις ότι η σχέση σου έχει «πνιγεί» στη ρουτίνα, αντί να εκνευρίζεσαι ή να γκρινιάζεις, βρες κάποιο τρόπο να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου για να τονώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο που σου αρέσει αλλά απ’ ό, τι αντιλαμβάνεσαι στην πορεία έχετε τελείως διαφορετικές αντιλήψεις, ακόμα και για το πώς βλέπετε τις σχέσεις. Ίσως όμως να είναι κι αυτό το στοιχείο που σε ελκύει καθώς η επαφή μαζί του, θα σου ανοίξει τον ορίζοντα και θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι κι εσύ αλλιώς κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσες δεδομένα.
Σε σχέση: Το να μην επηρεάζεσαι από κάποια άτομα της οικογένειάς σου δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα αν έχεις καθημερινή τριβή μαζί τους, όμως καλό θα ήταν τουλάχιστον στη σχέση σου να το προσπαθήσεις, καθώς εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα το ταίρι σου από αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Δεν κολλάς σε προκαταλήψεις και ιδέες που είναι παρωχημένες και ανανεώνεσαι συνεχώς γι’ αυτό ξέρεις ότι δεν μπορείς να έχεις δίπλα σου ένα άτομο συντηρητικό, που ακολουθεί την πεπατημένη. Σήμερα, ίσως λάβεις μια μικρή απογοήτευση, καθώς ένα πρόσωπο που σου αρέσει, θα εκφράσει κάποιες θέσεις και απόψεις που τις θεωρείς τελείως ξεπερασμένες.
Σε σχέση: Πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε οπτική για να βρείτε τη λύση σε ένα πρακτικό θέμα που αντιμετωπίζετε. Να αποστασιοποιηθείτε για να δείτε τη συνολική εικόνα γιατί όσο είστε πολύ κοντά βλέπετε μόνο ένα μέρος της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα και η καρδιά προστάζει άλλα από το μυαλό σου ίσως είναι προτιμότερο να την ακολουθήσεις παρά να κολλάς σε λογικά εμπόδια. Διαφορετικά θα σου μείνει απωθημένο και δεν θα ξεκολλήσεις εύκολα. Γι’ αυτό κλείσε τα μάτια κι άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, ώστε να κάνεις τη σωστότερη για σένα ερωτική επιλογή..
Σε σχέση: Χρειάζεται μια τόνωση της σεξουαλικής ζωής κυρίως αν βρίσκεσαι σε μακρόχρονη σχέση και σήμερα η μέρα ενδείκνυται στο να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο με το ταίρι σου που θα σας αναζωογονήσει. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, γι’ αυτό έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από κλισέ και πρότυπα και να κινηθείς πιο ελεύθερα, χωρίς το φόβο ότι θα «τσαλακωθεί» η εικόνα σου. Θα είσαι πιο χαλαρός/η, θα γελάσεις, θα φλερτάρεις χωρίς να νοιάζεσαι για τα προσχήματα, ιδιαίτερα αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή μαζί του.
Σε σχέση: Μια μικρή έκπληξη στο σύντροφό σου είναι αρκετή για να τονώσει το ενδιαφέρον του και να δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Και βέβαια, μαζί με αυτόν θα ευχαριστηθείς κι εσύ και θα νιώσεις πιο ερωτευμένος/η μαζί του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι άνθρωπος που κινείσαι αυθόρμητα και απερίσκεπτα αλλά που και που καλό είναι να κάνεις κάτι που δεν είναι προγραμματισμένο και εντός κανόνων, ιδιαίτερα αν αφορά στα ερωτικά σου. Σαφώς δεν γίνεται να ξεφύγεις τελείως από τη φύση σου, αλλά αν χαλαρώσεις λίγο και κάνεις αυτό που θέλεις κι όχι αυτό που πρέπει η ανταπόκριση που θα έχεις θα είναι πολύ καλύτερη.
Σε σχέση: Διάφορες έκτακτες δουλειές ίσως προκύψουν σήμερα που θα ανακατέψουν το πρόγραμμά σου αλλά αν αντιδράσεις ψύχραιμα και μεθοδικά και ό, τι προκύψει θα αντιμετωπίσεις και θα σου μείνει χρόνος για να κάνεις όσα είχες σχεδιάσει με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που ανήκει στον κοινωνικό σου κύκλο σήμερα να σε αιφνιδιάσει, εκδηλώνοντάς σου ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Το σίγουρο είναι ότι δε θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις αλλά όλα εξαρτώνται από το αν σου αρέσει εμφανισιακά αλλά και αν ταιριάζεις μαζί του σε γούστα και νοοτροπία. Αν τα βρίσκετε, θα αποδεχτείς την πρόκληση και θα δοκιμάσεις την τύχη σου.
Σε σχέση: Ένας φίλος σας θα σας επισκεφτεί σήμερα κι ίσως ανάμεσα σε όλα αυτά που θα πείτε να βγει και μια ιδέα, έξυπνη και πρωτότυπη που θα σας ενθουσιάσει και θα θελήσετε να την κάνετε πράξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Αν ψάχνεις τρόπους να προσεγγίσεις ερωτικά ένα πρόσωπο ίσως θα έπρεπε να εφαρμόσεις την τακτική του αιφνιδιασμού και να του κάνεις μια πρόταση που δε θα μπορέσει να αρνηθεί. Πάντως η φιλικότητα σήμερα θα σου ανοίξει πόρτες και φυσικά θα σου εξασφαλίσει τις πιθανότητες επιτυχίας τόσο στον ερωτικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος/η και άνετος/η.
Σε σχέση: Το να γίνεις φίλος/η με το ταίρι σου θεωρείς ότι με την πάροδο του χρόνου θα ατονήσει το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας, ωστόσο, αν κρατήσεις τον έλεγχο της κατάστασης, ίσα-ίσα που θα διευρύνεις τη σχέση και σε άλλα επίπεδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Δεν είσαι από τους ανθρώπους που πέφτουν ψυχολογικά. επειδή δεν έχουν σχέση, αντίθετα απολαμβάνεις αρκετά την ελευθερία σου γιατί ούτε λογοδοτείς σε κανέναν για το που πας και τι κάνεις, ούτε και περιορίζεσαι σε επιλογές. Αυτή η σκέψη σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα και θα περάσεις, ακόμα καλύτερα αν το βράδυ πας κάπου με την παρέα σου.
Σε σχέση: Μια πολύ προχωρημένη ιδέα του συντρόφου σου ίσως σε ξεσηκώσει σήμερα. Μπορεί μάλιστα να την πας ακόμα παραπέρα και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να μην είσαι από τα πιο προοδευτικά άτομα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι σε φοβίζουν κι οι αλλαγές, όταν εγγυώνται περισσότερα οφέλη, ιδιαίτερα όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Ίσως λοιπόν σήμερα κάνεις μια κίνηση που κανείς δεν την περίμενε από σένα και αποδεχτείς την πρόταση ενός προσώπου που είτε είναι τελείως διαφορετικό σε κουλτούρα ή ιδεολογία, είτε μικρότερο ηλικιακά.
Σε σχέση: Ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική στην οικονομική σου διαχείριση, να χαλαρώσεις κάπως τα δεσμά σου και να μη σε απασχολεί τόσο το άμεσο μέλλον, όσο το πώς θα περνάς καλύτερα με το σύντροφό σου, αφού έτσι κι αλλιώς το να γίνεις ανεύθυνος/η δεν παίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται πέραν από την αίσθηση ανεξαρτησίας και αυτονομίας που μπορεί να νιώσεις, να έχεις και τα τυχερά σου στον ερωτικό τομέα, αφού στο αντίθετο φύλο φαίνεσαι άπιαστο πουλί και πολλοί και πολλές θα θέλουν να σε... τσακώσουν. Κι εσύ όμως θα εκμεταλλευτείς το ενδιαφέρον που σου δείχνουν και θα φλερτάρεις ασύστολα.
Σε σχέση: Ίσως σε πιάσει ξαφνικά η φιλελεύθερη τάση σου και νιώσεις ότι η σχέση σου σε περιορίζει οπότε η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να κανονίσεις να βρεθείς μόνος/η με κάποιους φίλους σου, αντί να βγάζεις διάφορες ιδιοτροπίες στο σύντροφό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Σου αρέσει πολύ ένα πρόσωπο και σήμερα ίσως θελήσεις να μείνεις λίγο μόνος/η να σκεφτείς κάποιον έξυπνο τρόπο να το προσεγγίσεις. Δεν αποκλείεται όμως ο ένας να μη σου ταιριάζει ή ο άλλος να μη σου αρέσει, οπότε δεν αποκλείεται να ζητήσεις βοήθεια από δυο τρεις πολύ καλούς σου φίλους, μπας και τα δικά τους τα μυαλά κατεβάσουν μια καλύτερη ιδέα.
Σε σχέση: Το ότι δεν τολμάς μόνος/η σου κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι αν κάποιος άλλος τα αναλάβει, θα αρνηθείς να συμμετάσχεις γι’ αυτό σήμερα ο σύντροφός σου που ίσως προτείνει κάτι, θα είσαι πρόθυμος/η να τον βοηθήσεις.

astrology.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...