Οι φετινές τάσεις στην ανδρική μόδα;

Πώς ντύνεται ο αγαπημένος σου; Προτιμά τα σπορ ρούχα ή αγαπά τα στυλάτα σακάκια; Μήπως δεν ασχολείται καθόλου με την εμφάνισή του και πρέπει να φροντίσεις εσύ για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας του; Μην ανησυχείς, έχουμε φροντίσει για σένα.   Σήμερα, ο ενδυματολόγος Νίκος Τσιγαρός μας ξεναγεί στα  must της ανδρικής μόδας για το 2013.

Τι θα φορεθεί φέτος την άνοιξη;

Baseball jacket.

Το γνωστό baseball jacket μεταμορφώνεται σε bomber μπλουζόν με μανίκια σε άλλο χρώμα και παίρνει τη πρώτη θέση στα  casual πανωφόρια της σεζόν.

Sneakers sockless.

Αθλητικά παπούτσια που αφήνουν τους αστραγάλους σε θέα. Προτείνονται με διαφανής κάλτσες που κρατούν άοσμο το πόδι.

 

Γραβάτες με ανοιξιάτικα μοτίβα.

Λουλουδάτες γραβάτες που δημιουργούν νέα οπτική αυτού του αξεσουάρ, όταν συνδυάζονται με μικρά και μεγάλα καρό, όπως και με μονόχρωμα  chambre.

Bangon.

Όταν ακόμη ο καιρός είναι πολύ ζεστός για πανωφόρι ή κρύος για σακάκι, τι καλύτερο από τον συνδυασμό του denim jacket με blazer. Η νέα τάση ονομάζεται bang –on.

 

Denim jacket.

Η κλασική πλέον διαχρονική επιλογή του πλυμένου denim jacket, προτείνεται και αυτή τη σεζόν, σε νέους συνδυασμούς με παρκά ή blazers ή και με t-shirt στρογγυλής λαιμόκοψης.

Σουέτ: Το παπούτσι της σεζόν.

Η κορυφαία τάση φέτος στα παπούτσια, που ταιριάζουν με κοστούμι, με chinos, με σορτς και μπορούν να φορεθούν ακόμη και μετά το καλοκαίρι.

Φωτεινές και παστέλ αποχρώσεις.

Με καρό στους τόνους του νέον ή με μονόχρωμες washed out παστέλ αποχρώσεις χαρακτηρίζεται αυτή η σεζόν στα καθημερινά ρούχα της πόλης.

 

Η ώρα του νέου blazer: Καρό.

Μετά από πολλά χρόνια η φόρμα του blazer ανασχηματίζεται και με καρό windowpane μεταμορφώνεται σε master piece αυτής της σεζόν.

 

Gommino.

Η σεζόν απαιτεί έντονα και τολμηρά χρώματα στα παπούτσια που προορίζονται για τη πόλη.

 

Camouflage.

Οι λάτρεις αυτού του στιλ, έχουν φέτος τη δυνατότητα να δουν τα αγαπημένα τους μοτίβα σε νέες εκδοχές όπως το υδάτινο camo στα παντελόνια και το γωνιακό camo του Σουηδικού στρατού στα αξεσουάρ.

 

The Eighties sweatbar.

Αθλητικό, κλασσικό, casual, το στιλ αυτών των γυαλιών επιστρέφει πάλι, με τη χαρακτηριστική μπάρα να καλύπτεται από πλαστικό ή δέρμα.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα