Στοματικό σεξ χωρίς χέρια! Δείτε πώς το κάνουν (βίντεο)

13 Ιανουαρίου 2016

Το έχεις ακούσει, μπορεί να το έχεις δει αλλά το έχεις κάνει; Στοματικό χωρίς χέρια γιατί οι άντρες το προτιμούν αλλά εσύ δεν ξέρεις πως ακριβώς να το κάνεις πράξη.

Αν πιστεύεις πως χωρίς τη βοήθεια των χεριών θα κουραστείς ή εκείνος δεν θα το απολαύσει, κάνεις λάθος. Χρησιμοποιώντας σωστά το στόμα και τη γλώσσα σου, τα χέρια σου, μόνο στο τέλος θα τα χρειαστείς.

Πρώτα πρώτα, ενυδάτωσε τα χείλια σου καλά. Τυχόν πετσάκια ή τραχιά επιφάνεια, που έρχονται σε επαφή με το πέος του, θα κάνουν την αίσθηση χειρότερο από αυτό που επιθυμούμε.

Αν δεν καταφέρεις εξ' αρχής να βγάλεις τα χέρια από το παιχνίδι, μπορείς να τα στηρίξεις στη βάση του πέους χωρίς περαιτέρω εμπλοκή τους στο στοματικό.Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι προσεκτικές, μαλακές και γρήγορες.

Κράτα την επαφή: η οπτική επαφή σου μαζί του την ώρα του σεξ, και θα του κεντρίσει την προσοχή και θα τον κάνει να διεγερθεί ακόμα περισσότερο. Οι περισσότερες κοπέλες αποφεύγουν την επαφή στα μάτια την ώρ εκείνη, από ντροπή, κάτι που είναι πέρα για πέρα λάθος.

Τα παιχνίδια της γλώσσας: μην ξεχνάς, πως το μόνο που χρειάζεται για να απολαύσει περισσότερο το στοματικό, είναι να στοχεύσεις στο κεφαλάκι του πέους, εκεί όπου βρίσκονται τα νευράκια του. Αν πάλι θέλεις να τολμήσεις το βαθύ λαρύγγι, μέριασε τη γλώσσα και πάρε σμυβουλές εδώ

Μην ξεχνάς: ακριβώς όπως κάνεις το κλασικό στοματικό με χέρια, έτσι κι εδώ, είναι σημαντικό, ο ρυθμός των ωθήσεων του πέους μπρος πίσω να κορυφώνεται και να γίνεται πιο γρήγορος.

Βασικά εργαλεία:

-Δείξε ενθουσιασμό

-Άφησε επιφωνήματα και ήχουν να ακουστούν καλά καλά

-Με τα ελεύθερα χέρια σου, παίξε με τη δική σου μικρή περιοχή- ξέρω θα νιώσεις λίγο ζογκλέρ αλλά το θέαμα θα είναι άκρως κίνκι! womenonly.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....