Δες ποιες είναι οι ιδανικές ανταύγειες για εσένα

1 Νοεμβρίου 2016

 

 

Για τους ανθρώπους με σκούρο δέρμα και σκούρα μαλλιά, θα ήταν καλύτερο να δαιλέξουν χρώματα σε βαθύ και πλούσιο τόνο. Είναι αλήθεια πως είναι πιο δύσκολο να πετύχεις μια πιο ανοιχτή απόχρωση σε αυτά τα χρώματα, γιατί πολύ συχνά καταλήγουν να κοκκινίζουν αντί απλά να ανοίγουν.  Για αυτό θέλει προσοχή.

Μία επιδερμίζα με μέση-ζεστή απόχρωση έχει συνήθως και την ικανότητα της προσαρμοστικότητας. Έτσι μπορεί να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά χρώματα. Για όσες έχουν τέτοιο δέρμα και καστανά μαλλιά το κλειδί είναι τα μάτια. Αν έχουν πράσινα ή μελί μάτια, οι τόνοι της καραμέλας είναι οι καλύτεροι.

 

Για όσες έχουν ένα μέσο και ζεστό τόνο στο δέρμα και σκούρα μαλλιά και μάτια έχουν δύο εναλλακτικές. Τους τόνους στα χρώματα του καφέ, αλλά και τα κόκκινα και χάλκινα χρώματα.

Για μέση-ψυχρή απόχρωση επιδερμίδας σε συνδυασμό με οποιοδήποτε χρώμα στα μαλλιά και στα μάτια, ταιριάζουν οι μπεζ-ξανθές αποχρώσεις, τα χρώματα της άμμου και το καστανόξανθο.

Οι γυναίκες με δέρμα σε ζεστούς τόνους έχουν συνήθως και ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Αν έχεις και πράσινα μάτια ιδανικές ανταύγειες είναι οι χρυσές, ξανθές, και οι πυρόξανθες.

Επίσης, με δέρμα  σε ζεστούς τόνους σκούρα μαλλιά και όλα τα χρώμτατα μάτια, ταιριάζουν οι ανοιχτόχρωμες μελί ανταύγειες.

Με πολύ λευκό ψυχρό δέρμα, ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, ταιριάζουν οι πλατινές και στο χρώμα της βανίλιας ανταύγειες.

Με πολύ λευκό ψυχρό δέρμα, σκούρα μαλλιά και όλα τα χρώματα ματιών, ταιριάζουν οι ανοιχτόχρωμες κόκκινες και ροδί ανταύγειες. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....