Tι προτείνει για φέτος ο Βασίλης Ζούλιας;

Συναντήσαμε τον σχεδιαστή Βασίλη Εμμανουήλ Ζούλια, λίγο πριν την παρουσίαση της φετινής του κολεξιόν. Μιλήσαμε μαζί του για τις τάσεις της μόδας, κλέψαμε για εσάς κάποια από τα ενδυματολογικά μυστικά του. Ξεφυλλίσαμε μαζί περιοδικά μόδας, άραγε ποιο κομμάτι ξένου σχεδιαστή είναι το αγαπημένο του;  

 

Τι ρούχα θα δούμε στη φετινή σας κολεξιόν; 

Οι collection  μου συνήθως χαρακτηρίζονται από την κομψότητα και την θηλυκότητα. Αυτά τα δυο στοιχεία αναφέρονται σε όλες τις ηλικίες και στους διαφορετικούς σωματότυπους. Εν ολίγοις όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου οφείλουν να είναι κομψές και θηλυκές. Ιδανική σιλουέτα για το μεσογειακό σωματότυπο είναι η τονισμένη μέση το μάκρος στο γόνατο και το βαθύ ντεκολτέ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το βαθύ ντεκολτέ και τα μίνι όμως θα έπρεπε να αποφεύγονται σε ηλικίες των 50 και πάνω, σε όσο  καλή  φυσική κατάσταση και αν βρίσκονται.

Η κολεξιόν σας, απευθύνεται  σε συγκεκριμένο τύπο γυναίκας;

Απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που δεν θέλει να περνάει απαρατήρητη.

Τι χρειάζεται ακόμη η Ελληνίδα γυναίκα για να προσέξει και να φροντίσει την εμφάνισή της; 

Τα λάθη κυρίως βρίσκονται στην υπερβολή, όπως το υπερβολικό make-up και μάλιστα στις λάθος στιγμές, τα υπερβολικά αξεσουάρ και η έλλειψη προσωπικού στυλ. Θα πρότεινα να επικεντρώνονται στο τι ξέρουν ότι τους ταιριάζει και να εμπιστεύονται το προσωπικό τους γούστο, χωρίς να επηρεάζονται από τις τάσεις και τις σελίδες μόδας των περιοδικών.

Ένα δικό σας αγαπημένο κομμάτι και μία φωτογραφία κομματιού από ξένο σχεδιαστή. 

Από την κολεξιόν Ζoulias february 2012!

Του Dior/ July 2012!

Ποιοι ξένοι σχεδιαστές σας αρέσουν;

Προτιμώ να σας αναφέρω ποίοι Έλληνες μου αρέσουν, γιατί είναι πολύ πιο σημαντικό αυτή την στιγμή. ΛΟΥΚΙΑ, ΧΑΡΑ ΛΕΜΠΕΣΗ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ, ΣΗΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, DEUX HOMMES, PERICLES KONDYLATOS, ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΕΝΤΖΟΣ,  DIMITRIS PETROU, DUKAS, και πολλοί άλλοι.

 

 

 

Σχετικά άρθρα