Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τρώει σε καντίνα σχολείου και ξαφνιάζει τους μαθητές

14 Ιανουαρίου 2016

Εκπληκτοι έμειναν οι μαθητές ενός σχολείου στο Στίβενεϊτζ της Αγγλίας όταν είδαν ανάμεσά τους να κάθεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, κάνοντας ένα διάλειμμα από την εργασία του.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ, ο οποίος εργάζεται στην East Anglian Air Ambulance, εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα και αφού προσγειώθηκε στο νοσοκομείο Λίστερ, μαζί με τους δύο συνεργάτες του, αποφάσισε να... κολατσίσει στο διπλανό σχολείο.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει τα συγχαρητήριά του στον σεφ του σχολείου, Στιούαρτ, ενώ ο διευθυντής του σχολείου Κλιβ Μάθιου έδωσε και λεπτομέρειες της συνύπαρξης του πρίγκιπα με τους μαθητές αναφέροντας ότι συνομίλησαν για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Δεν τον περιμέναμε είναι η αλήθεια. Κάθισε μαζί με τους μαθητές, οι οποίοι τον ρώτησαν πως πέρασε τις μέρες των Χριστουγέννων. Ηταν πολύ φιλικός και νομίζω ότι οι μαθητές μας χάρηκαν ιδιαίτερα», ανέφερε ο Μάθιου ενώ φυσικά αρκετοί μαθητές δεν δίστασαν να ανεβάσουν στα social media φωτογραφίες όπου ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έτρωγε το τοστ-κοτόπουλο που είχε παραγγείλει.

 

inews.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...