Είσαι η μόνη από την παρέα που δεν έχει φιλήσει αγόρι και σε λένε ξενέρωτη;

14 Ιανουαρίου 2016

Αρχικά δεν υπάρχει κάτι στραβό με εσένα. Είναι πολλοί αυτοί που αργούν σε σχέση με τους φίλους τους να δώσουν το πρώτο τους φιλί και ο βασικότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι το ότι... δεν έτυχε να συμβεί μέχρι στιγμής. Όσο περισσότερο χρόνο περνάς σκεπτόμενη «Δεν έχω δώσει ακόμα το πρώτο μου φιλί» και «Γιατί συμβαίνει αυτό;» ή «Μήπως κάνω κάτι λάθος» και τα λοιπά, τόσο πιο ψυχωτική και αγχωμένη γίνεσαι με αυτό το θέμα. Πρέπει να σταματήσει να σου γίνεται εμμονή το πότε θα γίνει. 
Επίσης αν έχεις αγόρι ή όταν θα έχεις δεν είναι ανάγκη να σε πιάσει άγχος για το αν θα ξενερώσει ή οτιδήποτε. Αν του αρέσεις, πίστεψέ με, το ότι δεν έχεις φιλήσει κάποιον άλλο, δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που μπορεί να κάνεις και να χάσει ο άλλος το ενδιαφέρον του είναι να του θυμίζεις συνέχεια πόσο μικρή εμπειρία έχεις και πως δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εννοείται ότι μπορείς να του πεις ότι δεν έχεις ξανακάνει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι ανάγκη να μιλάς συνέχεια για αυτό. 

Με λίγα λόγια δεν έχει σημασία το αν έχεις κάνει κάτι ή όχι, αλλά ο τρόπος που θα συμπεριφερθείς. Αν είσαι όσο αγχωμένη χρειάζεται και όχι τρελαμένη όλα θα πάνε μια χαρά. Να έχεις αυτοπεποίθηση, να σέβεσαι και να νιώθεις περήφανη για εσένα, και θα δεις πώς όλα τα εντάξει αγόρια, δεν θα στέκονταν καθόλου στην έλλειψη εμπειρίας σου, αλλά στο πόσο υπέροχο άτομο είσαι. 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ