Μίνιμαλ και ρίγες τα trends της άνοιξης!

Πριν την επόμενη shopping εξόρμηση σας στην αγορά, περιηγηθείτε ανάμεσα στα επικρατέστερα trends, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στις μητροπόλεις της μόδας και ξεχωρίστε τα αγαπημένα σας.

Μπορεί οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας που ορίζουν τις τάσεις της φετινής άνοιξης να έχουν αποκαλύψει επί πασαρέλας τις δημιουργίες τους εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο μια ανακεφαλαίωση των επικρατέστερων είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Ενημερωθείτε για το ποια trends ήρθαν για να μείνουν και επενδύσετε σε κάποιο από αυτά, ανακαλύψτε ποιο είναι εκείνο που ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλο στις ανάγκες  της δικής σας σιλουέτας και εντάξτε το στην γκαρνταρόμπα και στην καθημερινότητά σας, χωρίς να χάσετε το μέτρο ή να αλλοιώσετε το προσωπικό σας στιλ.

Back to basics

Στον αντίποδα των εκκεντρικών μπαρόκ και των πληθωρικών εμπριμέ της προηγούμενης σεζόν, οι μίνιμαλ γραμμές έρχονται για αν υπενθυμίσουν την αρχή του less is more. Αυτή τη φορά, όμως, οι μονόχρωμες δημιουργίες και οι XL σιλουέτες ήταν αυτές που ξεχώρισαν στις πασαρέλες, μεταξύ άλλων, των οίκων Stella McCartney, Marni, Miu Miu, Celine, Jil Sander, Roland Mouret, Paul Smith, Jonathan Saunders και Μaison Martin Margiela. Oversized σακάκια, φορέματα σε γραμμή Α και τουνίκ με V-neck κυριαρχούν και σας παρακινούν να επενδύσετε σε δημιουργίες διαχρονικές, οι οποίες, με τους κατάλληλους ενδυματολογικούς χειρισμούς, μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά.

Bold ρίγες 

Ήρθε η στιγμή οι ρίγες να ανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους. όχι απλά δεν είναι εχθροί της γυναικείας σιλουέτας, αλλά εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να γίνουν οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί της. Το αποδεικνύουν άλλωστε και επί της πασαρέλας τους οι Balmain, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Moschino, Etro, Peter Pilotto, Paul & Joe, Tommy Hilfiger και Michael Kors. Ο κλασικός συνδυασμός του black & white κλέβει την παράσταση λόγω της διαχρονικότητας του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η τάση περιορίζεται σε αυτόν. Το κίτρινο, το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο ακολουθούν, συνθέτοντας retro chic εμφανίσεις για γυναίκες κάθε ηλικίας, που με μερικούς λεπτούς χειρισμούς μπορούν να αποκτήσουν περισσότερο μοντέρνα και funky διάσταση.

 

Πηγή: real me

 

Σχετικά άρθρα