Αβοκαντέζα

16 Ιανουαρίου 2016

Συστατικά

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο μπούκοβο
  • χυμό και ξύσμα απο 1-2 λάιμ
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • φρέσκο κόλιανδρο προαιρετικά
Μέθοδος Εκτέλεσης

Photo credit: G. Drakopoulos

  • Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι με το σκόρδο να μαραθούν καλά.


  • Μεταφέρουμε σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μαζί με τα αβοκάντο, το αλάτι, το   πιπέρι, το μπούκοβο, τον χυμό και το ξύσμα από το λάιμ, το ξύδι και τον κόλιανδο.
  • Προσθέτουμε σιγά-σιγά ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να γλυκάνει και να έχει το μείγμα μας ωραία υφή.
  • Σερβίρεται με πίτες ή κριτσίνια.
Tip
Ελαιόλαδο και λάιμ μπορούμε να προσθέσουμε όσο θέλουμε εξαρτάται από το γούστο μας!
 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ