Η πρώτη νύχτα του συζυγοκτόνου στις φυλακές (ΒΙΝΤΕΟ) - Τι είπαν στα παιδιά του

18 Ιανουαρίου 2016

Στις φυλακές στο Φελλί Κοζάνης θα οδηγηθεί εκ νέου τη Δευτέρα ο δολοφόνος της Ανθής Λινάρδου. 

Κατά την πρώτη εισοδό του στις φυλακές ήταν δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας και ο ίδιος φαινόνταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Μεταφέρθηκε σε κελί που βρίσκεται σε απόσταση από τα υπόλοιπα, το οποίο παρακολουθείται από κάμερα ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο. Ο Τάσος Τσιουχάρας έφαγε ελάχιστα το βράδυ και ρωτούσε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πότε θα μπορέσει να δει τα παιδιά του και τι συμβαίνει με τα επισκεπτήρια στις φυλακές. ''Όλη νύχτα τον ακούγαμε να μονολογεί και να λέει πως έχει μετανιώσει για τα όσα έκανε. Κάποιες φορές τον ακούσαμε να κλαίει'' έλεγαν υπάλληλοι των φυλακών, για τον δράστη του εγκλήματος που σόκαρε τη χώρα. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια  καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως οι υπόλοιποι κρατούμενοι τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Όπως όμως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι των φυλακών, δεν τον είδε κανείς και το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες μέρες.

Ο Τάσος Τσιουχάρας επέστρεψε στην Κοζάνη για κάποια γραφειοκρατικά θέματα διανυκτέρευσε στην Ασφάλεια. Σήμερα, Δευτέρα, Θα επιστρέψει στις φυλακές Γρεβενών όπου και θα παραμείνει.

 

Την ώρα που ο 40χρονος απαντούσε στις ερωτήσεις ανακριτή και εισαγγελέα, η δικηγόρος της άλλης πλευράς μιλούσε στους δημοσιογράφους για τα μεγάλα θύματα της τραγωδίας. Τα τρία παιδιά που πλέον θα μεγαλώσουν ορφανά. “Η μαμά σας έγινε ένα αστεράκι στον ουρανό και ο μπαμπάς σας έχει κάποια προβλήματα και γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να σας δει” τους είπε όταν τη ρώτησαν...

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher