Έξοδος για θέατρο για τον Αλέξη και την Μπέτυ - Τι είδαν (Δείτε ΦΩΤΟ)

18 Ιανουαρίου 2016

Ο πρωθυπουργός μαζί με την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα παρακολούθησε την θεατρική παράσταση χθες βράδυ με την συνοδεία φίλων και συνεργατών.

Θεατρική έξοδο είχε την Κυριακή το βράδυ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία» στο θέατρο Άνεσις. Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από την σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα αλλά και από αρκετούς φίλους και συνεργάτες.


Μετά το τέλος της παράστασης πήγα στα καμαρίνια και συνεχάρη τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης με τους οποίους φωτογραφήθηκε.

 Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, επικεφαλής μιας πολύ καλής ομάδας ηθοποιών μεταξύ των οποίων ο Τάσος Ιορδανίδης Θάλεια Ματίκα, Σοφία Πανάγου, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Διακοσάββας και ο Θοδωρής Κατσαφάδος. Την σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Λεβάν Τσουλάτζε (που έχει επίσης κάνει τους φωτισμούς και την μουσική επιμέλεια), τα σκηνικά ο Σταύρος Λίτινας, τα κοστούμια η Ηλένια Δουλαρίδη, ενώ η μετάφραση έχει γίνει από την Χάτια Γκόσουα.
Πηγή: protothema.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa