28χρονο μοντέλο πεθαίνει από ενέσιμα για ρυτίδες [εικόνες]

18 Ιανουαρίου 2016

Η βραζιλιάνα Raquel dos Santos, 28 ετών, πέθανε μετά από ενέσιμα που έκανε για να γεμίσει τις ρυτίδες της. Το δράμα έγινε στη Βραζιλία όπου η ομορφιά του σώματος είναι εμμονή.

Το 28χρονο μοντέλο είχε κερδίσει στο διαγωνισμό « Musa do Brasil », (Μούσα της Βραζιλίας) και είχε δύο παιδιά. Πέθανε από καρδιακή κρίση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Λίγο νωρίτερα είχε κάνει επέμβαση αισθητικής για να γεμίσει τις ρυτίδες της σε έναν γιατρό που δεν είχε δίπλωμα για κάτι τέτοιο.


Τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εντελώς ανώδυνες και χωρίς κίνδυνο. Πρόκειται για προϊόντα που δεν έχουν παρενέργειες εκτός από το κλασικό κοκκίνισμα του δέρματος, για λίγες ώρες.
Ο γιατρός που ευθύνεται για τον θάνατο της 28χρονης, Wagner Moraes, έκανε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του θανάτου της νεαρής γυναίκας. «Ελεγε ψέμματα, δεν μου είχε πει ότι έπαιρνε φάρμακα που δίνουν σε ζώα. Ηταν μια κινητή βόμβα και δεν το ήξερα. Επιπλέον, όπως λέει και η μητέρα της, κάπνιζε τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, εδώ και 10 χρόνια. Η αυτοψία θα αποδείξει ότι είμαι αθώος. Μέσα σε δύο χρόνια έχω κάνει ενέσιμα σε πάνω από 2.000 γυναίκες και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, τις έκανα πιο όμορφες».

 


Ωστόσο, το σάιτ  g1.globo.com της Βραζιλίας αναφέρει ότι η αυτοψία που έγινε δεν έδειξε ότι η νεαρή γυναίκα έκανε χρήση τέτοιων φαρμάκων για ζώα ή κάπνιζε τόσο πολύ.


inews.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...