Τα άστρα σήμερα Τρίτη 19/1: Ο Ερμής πρωταγωνιστεί και το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα.

19 Ιανουαρίου 2016
Θετικές αποχρώσεις χαρακτηρίζουν το σκηνικό της σημερινής ημέρας! Ο Ερμής πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες, με μια σειρά όψεων που θα δημιουργήσουν πολλές εξελίξεις!

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, που κορυφώνεται στις 8:50 το πρωί, δίνει φως και λάμψη, επηρεάζοντας αφενός τον ψυχισμό μας, αφετέρου ενισχύοντας πολύ την επικοινωνία και τις υποθέσεις μας! Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να προωθήσουμε επαγγελματικά ζητήματα, πρακτικές υποθέσεις που ενδεχομένως υπάρχουν, ενώ μπορούμε να εισπράξουμε και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
 
Περισσότερο ευνοημένοι απο το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης είναι τα ζώδια της ΓηςΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι μπορεί να επιτύχουν σημαντικές βελτιώσεις στις υποθέσεις τους, καθώς και διευκολύνσεις ή θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά τους.

Ερμής σε εξάγωνο με Χείρωνα

Παράλληλα, σήμερα ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα, βοηθώντας στην αποκατάσταση των σχέσεων, που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν απο τις ζωές μας, όμως η ανάγκη μας για την επαναφορά τους είναι πιο ζωντανή απο ποτέ!
 
ΤαύροιΚαρκίνοιΠαρθένοιΣκορπιοίΑιγόκεροι και Ιχθύες του δευτέρουδεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία που ενδεχομένως περιμένατε εδώ και καιρό. Να ανοίξετε εκ νέου μια πόρτα απο το παρελθόν, που η καρδιά σας λαχταρά… Και πού ξέρετε… αυτό που θα βρείτε, μπορεί να σας δώσει πολύ μεγάλη χαρά!
 
myastro.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ