Δες τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν το πέος είναι μικρό

19 Ιανουαρίου 2016
Σταυρούλα, 23 ετών ρωτά

Αναγνώστριά μας ρωτά 

Σε μία καινούργια γνωριμία την πρώτη φορα στο σεξ ανακάλυψα ότι ο φίλος μου έχει πολυ μικρό πέος, είναι ένα θέμα που με προβλημάτισε αρκετά και δε ξέρω πως να το χειριστώ. Είναι καλος στη συμπεριφορά αλλά πώς να του πω ότι δεν με ικανοποιεί ερωτικά με τον τρόπο που θέλω και δε θα μπορεί να με ικανοποιήσει ποτέ; Εγώ έχω άλλες ερωτικές προτιμήσεις πώς να του το πώ χωρίς να τον πληγώσω; 

Στο ερώτημά σας απαντά ο Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας - Σεξολόγος και Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου Ζήσης Παπαθανασίου.

Απάντηση
Η ικανοποίηση από μια ερωτική επαφή δεν σχετίζεται απόκλειστικά από το μέγεθος του πέους. Περισσότερο είναι θέμα τεχνικής και ευρύτερης ταύτισης στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων. Άλλωστε η έννοια του πολύ μικρού πέους είναι σχετική και πολλές φορές υποκειμενική. Αν όμως σε γενικές γραμμές δεν ταιριάζετε ερωτικά μπορείτε να αποτραβηχτείτε από αυτή τη σχέση χωρίς να εστιάσετε ειδικά στο μέγεθος του πέους. Το να διατηρούμε ερωτικές σχέσεις με άτομα που δεν ταιριάζουμε σεξουαλικά συνήθως οδηγούμεθα σε αδιέξοδα.


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ