Met Gala 2013.Tι φόρεσαν οι σταρ του Χόλιγουντ;

Όλα μπορούν να συμβούν στο όνομα της μόδας! Η λάμψη και η αίγλη του κόκκινου χαλιού απέκτησαν λίγο «νεύρο» στο ετήσιο γκαλά μόδας του Μητροπολιτικού Μουσείου Νέας Υόρκης, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου.

Οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλυγουντ δεν έχασαν την ευκαιρία να βάλουν τα καλά τους, φορώντας από μαύρα κραγιόν μέχρι σφιχτά περιλαίμια με καρφιά, όλα συμβαδίζοντας με το φετινό θέμα του γκαλά, «PUNK: Chaos to Couture». Από τα πιο εντυπωσιακά μέχρι τα πιο εκκεντρικά, τσεκάρετε τα καλύτερα και τα πιο αποτυχημένα ντυσίματα του Met Gala 2013.

Beyonce

Κανείς δεν προκαλεί τόση εντύπωση όσο η Beyonce. Η σέξυ τραγουδίστρια (και επίτιμη πρόεδρος του γκαλά) ανέβασε τη θερμοκρασία στο κόκκινο χαλί με το καυτό μαύρο-πορτοκαλί Kenzo φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με πάνω απ’ τον αγκώνα γάντια και ψηλές μπότες.

 

Kim Kardashian και Kanye West

Τα πράγματα δεν κατέληξαν και τόσο καλαίσθητα για την έγκυο reality σταρ που κάλυψε, όχι μόνο την κοιλίτσα της αλλά, ολόκληρο το σώμα της με ένα φόρεμα Riccardo Tisci. Δεν είμαστε σίγουροι ακριβώς πώς νιώθουμε για αυτό το φόρεμα που συνδέεται με τα ασορτί γάντια, ωστόσο ο ράπερ θαυμαστής της Kim μοιάζει ενθουσιασμένος.

 

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus δεν πρόκειται να άφηνε μια βραδιά υψηλής ραπτικής να μπει εμπόδιο στην αγάπη της για τις εξωφρενικές και γενικά περίεργες εμφανίσεις. Η σταρ «σήκωσε» τα μαλλιά της και επέλεξε να φορέσει στο κόκκινο χαλί ένα μαύρο δικτυωτό Marc Jacobs φόρεμα.

 

Kristen Stewart

Χρειάζεται αρκετή αυτοπεποίθηση για να φορέσεις μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα στο κόκκινο χαλί. Η Kristen Stewart, η οποία ανακηρύχθηκε πρόσφατα η Πιο Καλοντυμένη Γυναίκα από το αγγλικό Γκλάμουρ, έφτασε μόνη στο ετήσιο υπερθέαμα μόδας, φορώντας αυτό το τολμηρό Stella McCartney σύνολο, τέλεια συνδυασμένο με την αντίστοιχη σκιά.

 

Katy Perry

Φαίνεται ότι η Katy Perry έστεψε τον εαυτό της βασίλισσα της βραδιάς με αυτό το βασιλικό, μεταλλικό φόρεμα από τους Dolce & Gabbana.

 

Gisele Bundchen

Η Gisele μπήκε στο πνεύμα του φετινού θέματος του Met Gala φορώντας ένα Anthony Vacarello μίνι φόρεμα. Ακόμα και πάνω σε μια παιχνιδιάρικη πόζα, το σούπερ-μόντελ απ’ τη Βραζιλία καταφέρνει και πάλι να δείχνει εξωφρενικά όμορφο.

 

Nicole Richie

Η Nicole Richie πήρε ένα ρίσκο στυλιστικά και το υποστήριξε απόλυτα. Η μέντορας της μόδας έδειχνε εκθαμβωτική, αλλά ήταν το νέο της ασημί-γκρι κούρεμα που έκλεψε την παράσταση.

 

Emma Watson

Απόλυτα εκθαμβωτική! Η Emma Watson ανέδειξε τη λυγερή φιγούρα της με ένα σούπερ σέξυ φόρεμα του σχεδιαστή Prabal Gurung.

 

Anna Wintour

Η αρχισυντάκτρια της Vogue και συνυπεύθυνη της μεγάλης βραδιάς φαίνεται ότι μετέφρασε το πανκ θέμα σε «πάρτυ κήπου» με αυτή την αισιόδοξη Chanel δημιουργία. Αυτό είναι το ωραίο του να κάνεις κουμάντο. Τα θέματα δεν ισχύουν για σένα.

 

Heidi Klum

Η Heidi Klum επέλεξε ένα διακοσμημένο με χάντρες φόρεμα Marchesa και εντυπωσίασε. Κανείς δεν εξεπλάγη. Το σούπερ μόντελ με τα υπέροχα πόδια διακόσμησε την εμφάνισή της με αστραφτερά Harry Winston διαμάντια.

Madonna

Όπως ήταν αναμενόμενο, την Madonna δεν τη συγκράτησε τίποτα απ’ το να επιλέξει μία εκκεντρικότατη εμφάνιση απ’ την κορφή ως τα νύχια. Επέλεξε να μην φορέσει ένα ενιαίο φόρεμα αλλά, αντίθετα, ένα καρό Givenchy μπλέιζερ με καρφιά και δυστυχώς, όχι παντελόνι.

 

 

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez άφησε ελεύθερο το άγριο παιδί που έχει μέσα της με ένα λεοπάρ φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της και είναι σίγουρο ότι θα τη στείλει σε αρκετές απ’ τις λίστες των πιο καλοντυμένων. Βέβαια, μπορεί να μην ήταν το πιο κομψό απ’ όλα τα σύνολα της βραδιάς, αλλά σίγουρα είναι μια εμφάνιση διασκεδαστική. Η J. Lo ήταν καλεσμένη του σχεδιαστή Michael Kors.

 

Sarah Jessica Parker

Έχετε δει ξανά ένα τόσο σικ λειρί; Η Sarah Jessica Parker πρόσθεσε μία σοφιστικέ νότα σε ένα ζωηρό λουκ, φορώντας ένα Philip Treacy κομμάτι για το κεφάλι, συνδυασμένο με το ογκώδες Giles Deacon φόρεμα. Η ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι βελούδινες, ψηλές ως τον μηρό Louis Vuitton μπότες.

 

Gwyneth Paltrow

Δεν ονομάστηκε χωρίς λόγο Η Ομορφότερη Γυναίκα στον Κόσμο! Η Gwyneth Paltrow μας μάγεψε με το τολμηρά φωτεινό ροζ Valentino φόρεμά της και τα Wilfredo Rosado σκουλαρίκια.

 

Katie Holmes

Μπορεί να ξέφυγε από τη πανκ θεματολογία της βραδιάς, αλλά η Katie Holmes και πάλι έδειχνε απαστράπτουσα μέσα στο κατάλευκο Calvin Klein φόρεμά της που την έκανε να μοιάζει σαν να αιωρείται πάνω απ’ τα σκαλιά του Met.

 

Cameron Diaz

Όπως αποδείχτηκε, η Cameron Diaz και η Stella McCartney ταιριάζουν απόλυτα, δημιουργώντας μία στυλιστική πανδαισία. Η ξανθιά ηθοποιός έδειχνε πανέμορφη μέσα στη ζαφειρί-μπλε, σε κόψιμο κάπας, δημιουργία της Αγγλίδας σχεδιάστριας.

 

Mary-Kate και Ashley Olsen

Οι δίδυμες αδερφές φημίζονται για την ιδιοτροπία τους. Φαίνεται ότι η Mary-Kate προτίμησε την άνεση από το στυλ, καθώς επέλεξε ένα μπουρνούζι με γούνινη επένδυση, ενώ η Ashley απλά κρέμασε πάνω της ένα αραχνοΰφαντο πορτοκαλί πανί και το ονόμασε φόρεμα.

Σχετικά άρθρα