Βγείτε ραντεβού για φιλανθρωπικό σκοπό με τον πιο sexy γιατρό του Instagram! (Photos)

20 Ιανουαρίου 2016

Ο Mikhail Varshavski είναι μόλις 26 χρονών και ζει και δουλεύει ως γιατρός στην κλινική OverLook στο New Jersey. Κάτι που πρέπει να μάθετε είναι ότι τιμήθηκε με τον τίτλο του «Sexiest Doctor Alive» κι αυτό άλλαξε δραματικά τη ζωή του. « Δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς να με αναγνωρίζουν. Σε καφετέρια, σε εστιατόριο, ακόμα και στο νοσοκομείο σχεδόν όλοι θα μου ζητήσουν μία φωτογραφία ή θα θέλουν να ανταλλάξουμε μερικές κουβέντες» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Mike είναι πολυδιάστατος άνθρωπος και τρέχει πολλούς οργανισμούς βοηθώντας κόσμο που το έχει ανάγκη. Συγκεκριμένα το site Coffee and Bagel που διαθέτει και μία εφαρμογή γνωριμιών, τον προσέγγισε με αφορμή την φήμη του ώστε να μάθουν περισσότεροι και την δουλειά του στις φιλανθρωπίες.

Μαζί έκαναν ουσιαστικά μία συμφωνία όπου ο κόσμος και συγκεκριμένα οι γυναίκες φαν του, με το ποσό των 10$ θα μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα ραντεβού μαζί του. Το ποσό θα ενισχύσει αυτό τον σκοπό. Στο πακέτο, περιλαμβάνετε για τον/την τυχερό/ή ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη με διαμονή σε τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο και ένα πλουσιοπάροχο γεύμα στο καλύτερο ξενοδοχείο.

Στις παρακάτω φωτογραφίες του από το instagram, κάνετε ελεύθερα ένα οφθαλμόλουτρο!

doctor mikedoctor mikedoctor mikedoctor mikedoctor mike

 

doctor mike

peoplegreece.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...