Λιγκουίνι με πέστο παντζαριού

20 Ιανουαρίου 2016
Συστατικά
  • 500 γρ. λιγκουίνι 
  • πέστο παντζαριού
  • καρύδια για το σερβίρισμα
  • τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα
  • 1 βρασμένο και καθαρισμένο παντζάρι για σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βράζουμε τα λιγκουίνι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σουρώνουμε, τα κρατάμε σε ένα μεγάλο τηγάνι και όσο είναι ζεστά τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το πέστο παντζαριού.
  • Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγα καρύδια, τυρί τριμμένο και ψιλοκομμένο παντζάρι.

http://akispetretzikis.com/

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ